Dino Sleep Over @ Dino Parc Râșnov

30 August - 01 Septembrie 2019
Brasov

Dinozaurii au plăcerea de a anunța ultimele ediții Dino Sleep Over din acest an! Așadar, următoarele nopți acasă la dinozauri se vor petrece în weekend-urile 30 august – 1 septembrie și 6 – 8 septembrie.

Aveți posibilitatea de a alege între patru nopți de cazare la noi în parc, pe 30-31 august, 31 august-1 septembrie, 6-7 septembrie sau 7-8 septembrie.

Vom amenaja în parc corturi pentru 2 persoane și pentru 4 persoane, special pentru voi. Vom face foc de tabără, avem dinozauri mișcători, labirint cu lasere, multe jocuri distractive și traseul de noapte ghidat printre dinozauri, când îl veți vedea pe Seismosaurus și noua zonă Țara Hațegului.

Rezervările se fac exclusiv pe email: [email protected], în limita locurilor disponibile. Nu uitați să specificați în email ce cort doriți și data pe care o alegeți. Accesul în parc se va face începând cu ora 18:00, pentru un cost de 40 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți (copiii sub 3 ani intră gratuit). De asemenea, veți putea rămâne alături de dinozauri și a doua zi, fără alte taxe suplimentare, iar la micul dejun vom servi ceai, cafea și croissante pentru toți participanții.

Noi vom asigura cortul și izoprenul, iar pe voi vă rugăm să veniți pregătiți cu restul echipamentului (saci de dormit, pături, lanterne, gustări etc), pentru a petrece o noapte de neuitat alături de dinozauri.

Vă așteptăm cu mare drag la petrecerile noastre nocturne! 🦕🦖

Detalii Eveniment

Perioada:
30 August - 01 Septembrie 2019

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL