Dorinte de iarna. Atelier Parinte – Copil | Constanta

Sâmbătă 14 Decembrie 2019
Constanta

👩‍👦👨‍👦 Atelierul de creație Părinte – Copil – „Dorințe de iarnă” va avea loc sâmbătă 14 Decembrie începând cu ora 16:00. Tema atelierul este crearea unui aranjament floral specific Crăciunului, într-un mod amuzant, alături de copii.

👣👣 Unde va avea loc? În locația noastră din Bulevardul Ferdinand, numărul 74 (demisol)

👀👀 Prețul este de 100 de lei (toate materialele sunt incluse în preț, iar toate persoanele vor pleca acasă cu ceea ce au lucrat)

🗣🗣 Având în vedere că locurile sunt limitate avem nevoie de confirmare la 0740142821 sau [email protected], pâna pe 12 Decembrie 2019.

🌵🌵 Formular înscriere eveniment: https://forms.gle/eTi8TezT9z9WMTTdA

🎅🎅Cu toții iubim sărbătorile de iarnă și ne dorim de la an la an să fie cât mai speciale. Anul acesta ai ocazia în cadrul atelierului floral realizat de Atelier Floricica, alături de parfum de brad, scorțișoară și portocală, decorațiuni și globuri să îți creezi un decor rupt din povești alături de copilul tău.

🎄🎄Într-un cadru restrâns, alături de oameni pasionați și voie bună, într-un mod cât mai distractiv vei petrece timp cu cel mic și veți crea împreună cele mai frumoase aranjamente pentru Crăciun! Avem nevoie de voi sa fim spiridușii Moșului!

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2019

Program:
16:00 - 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL