E viata in IOR | Acțiune comunitară pentru promovarea activitatilor in aer liber in Parcului IOR

Sâmbătă 20 Mai 2023
București

📢 𝘾𝙚, 𝙘𝙖̂𝙣𝙙 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪𝙢?

𝗦𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆ (20 mai), 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 13:00

Alătură-te într-un eveniment manifest unic ce are ca scop interacțiunea in natură.

Ne propunem să adunăm oameni de toate vârstele, cu orice nivel de pregătire fizică pentru a participa la un picnic și o varietate de activități, workshop-uri și sesiuni de inițiere din discipline precum dans, fitness și altele asemenea. În discuții vă vom ține la curent cu intervalele orare în care îi veți găsi pe invitații noștri.

Ia-ți păturica și hai la picnic în zona sălbatică a parcului IOR (in spatele gurii de metrou Titan) să te relaxezi și să participi la activități. Și pentru ca vrem să lăsăm locul mai curat decât l-am găsit, vino cu punga ta pentru gunoi.

Dar să nu uitam de ce am venit: vizitați cortul pentru a semna petiția pentru protejarea zonei retrocedate și întregirea parcului.
Sănătatea nu poate fi cumpărată iar noi avem nevoie de natura zilnic, așa cum avem nevoie și de aer!


 RECOMANDARE


De asemenea, ai posibilitatea de a semna petiția online: https://suport.greenpeace.ro/petitieior.

👉 𝘾𝙞𝙣𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩𝙚𝙢 𝙣𝙤𝙞?

Grupul de Inițiativă Civică I.O.R. este un grup de cetățeni care locuiesc în jurul Parcului IOR și care-și doresc ca această oază naturală cu un loc deosebit în inimile noastre, să fie reîntregită și protejată, să nu mai fie distrusă sistematic de interese imobiliare, antreprenori iresponsabili sau autorități indiferente. Ne dorim mai mult spațiu verde pentru cartier și mai puține betoane.

Acesta este numitorul comun care a adus la un loc oameni foarte diferiți ca vârste, preocupări, mentalități, stil de viață etc. Cu toții ne-am intersectat prin Parcul IOR, iar acum parcul ne aduce împreună într-o comunitate care-și dorește să schimbe lucrurile în bine pentru cartier și oraș. Poate că uneori avem viziuni diferite asupra vieții sau societății, dar acum e nevoie să spunem toți cu un singur glas: Nu cedăm Parcul IOR, vrem spațiul verde înapoi pentru comunitate!

❗️IMPORTANT: Activitatea grupului este una civică, apartinică și non-profit.

🌳 𝘾𝙪𝙢 𝙣𝙚 𝙥𝙤𝙩̦𝙞 𝙨𝙥𝙧𝙞𝙟𝙞𝙣𝙞?

Dacă ai idei și resurse pe care dorești să le pui la dispoziția comunității pentru reîntregirea parcului IOR ne poți scrie la adresa [email protected] sau pe mesageria paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/giciortitan.

📍 Parcul IOR

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/114829924916910/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Mai 2023

Program:
13:00 - 18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul IOR. Parc Kid-Friendly in Bucuresti, Sectorul 3

Județ:
Bucharest

Oraș:
Bucharest

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL