Ecstatic Dance Open Air Sensorial Garden | DJ Mystic Monkey

15-16 Iulie 2022
București
O calatorie in aer liber, intr-o gradina senzoriala la margine de padure – de vineri seara pana sambata dimineața
ECSTATIC DANCE – Unde exprimarea libera prin miscare intalneste caldura umana
O calatorie care te poate transforma
O seară de muzica, miscare si comunitate, in care Ecstatic Dance iti ofera prilejul sa simti…
• energia hranitoare si eliberatoare a dansului
• conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti
• increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare
• vitalitatea pe care o primesti prin miscare complexa si creativa
»» Numar limitat de participanti!
PRIMESTI//
Calatorie muzicala creata pentru a scoate din tine cel mai autentic dans
Sistem de sunet performant
Incalzire ghidata de Cynthia Canela
Pictura pe fata oferita de artisti din comunitate
Acces la gradina senzoriala, hamace si alte surprize
Loc de camping
Potluck în comunitate
Yoga de dimineata si cerc de sharing de exercitii
Apa filtrata in pahare reutilizabile
ACORDUL//
Acordul nostru creeaza un spatiu sigur pentru ca toti sa poata intra adanc in experienta dansului:
• Nu vorbim pe ringul de dans
• Respectam spatiul nostru personal si al celorlalti
• Respectam intimitatea tuturor si ne abtinem de la a face poze si a inregistra video
• Dansam fara pantofi
• Nu purtam parfum sau esente puternice pe ringul de dans
INAINTE SA VII //
Pentru a crea un spatiu curat si confortabil pentru toti, te rugam vino fara sa fi consumat alcool sau alti intoxicanti, fara sa porti parfum.
Imbraca-te in haine lejere pe ringul de dans, care sa te inspire sa scoti la joaca cea mai stralucitoare versiune a ta! Adu-ti haine de schimb si pregateste-te sa transpiri!
Potluck vegan inseamna o masa in comunitate in care fiecare aduce ceva de mancare (fara produse animale) de impartit cu ceilalti. Poti alege intre fructe, legume, hummus, dipuri, alte aperitive, crackers, masline sau si mai bine un fel de mancare preparat de tine. Opteaza pentru produse cat mai putin procesate, in ambalaje reutilizabile.
CE SE INTAMPLA //
Ecstatic Dance este o forma de meditatie prin miscare libera, care elibereaza cel mai autentic dans din fiecare, generand magie, unitate si energie transformatoare. Incepem cu exercitii simple de incalzire, menite sa ne puna in miscare, sa ne ajute sa ne simtim familiar in spatiu si confortabil unii cu ceilalti, pregatindu-ne pentru calatoria prin dans.
Timp de doua ore, DJ-ul creeaza valuri muzicale cu ritmuri mai lente sau mai rapide, care ghideaza dansatorii prin diverse trairi si intensitati. Poti sa dansezi asa cum vrei – singur/a sau cu ceilalti, timid sau expansiv, pe podea sau in aer. Ecstatic Dance ofera mediul in care te poti simti in siguranta sa exprimi orice vine la suprafata cand iti pui celulele in miscare.
Dupa calatoria Ecstatic Dance te invitam sa ramai la potluck. Fiecare aduce si imparte cu ceilalti cate un fel de mancare vegan, de preferinta preparat in casa si in recipiente reutilizabile. E o forma de a ne impamanta si de a continua sa impartasim, in timp ce oferim corpului hrana sanatoasa.
Poti alege sa ramai peste noapte cu cortul, in schimbul unei sume de 20 de lei. De dimineata incepem ziua cu o clasa de yoga, urmata de un cerc de sharing, in care fiecare e binevenit sa impartaseasca un exercitiu preferat din rutina personala. Check out-ul este la ora 11.
PENTRU CINE //
Esti binevenit indiferent de conditia ta fizica, experienta ta in dans sau starea ta emotionala. Vei intalni pe ringul de dans oameni de toate varstele si aptitudinile, veniti pentru beneficiile minunate ale dansului liber pentru corp, minte si spirit.
Daca nu gasesti locul si oamenii cu care sa dansezi, daca crezi ca nu poti dansa, daca iti simti corpul blocat sau miscarile monotone sau daca, dimpotriva, dansul iti e cel mai firesc mijloc de exprimare, Ecstatic Dance este pentru tine. Aici gasesti libertatea sa te misti cum simti, fara presiuni si mai ales ferit de judecati. Aici suntem cu totii in propriul proces de regasire, descoperire si invatare prin lucru si joaca cu corpul, intr-un mediu in care cultivam constientizarea, respectul si compasiunea.
PROGRAM //

VINERI 15.07
17:00 Sosire si pictura pe fata
18:00 Cercul de bunvenit si incalzire ghidata
19:00 Calatoria Ecstatic Dance
DJ Mystic Monkey
https://soundcloud.com/djmysticmonkey
21:00 Cercul de final
21:30 Potluck vegan
SÂMBĂTĂ 16.07
9:00 Yoga & sharing de exerciții în cerc
11:00 Check-out
SCHIMB DE ENERGIE //
125 lei / participant (înscriere până pe 8 iulie)
150 lei / participant (după 8 iulie)

+ 20 lei / participant daca vrei sa ramai peste noapte cu cortul

O parte din contributia ta merge catre Asociatia Senzoria care ofera sedinte de terapie gratuita pentru copiii din Jud. Dambovita, în cadrul proiectului ”Impreuna facem fapte marete”
>>> REZERVA-TI LOCUL <<<
Pentru a gestiona un spatiu cat mai comod pentru tine, completeaza, te rugam, formularul de inscriere pe care il gasesti aici:
https://forms.gle/B5Zp39AuwGtFQMgDA
PRIMITOR PENTRU FAMILII //
Ecstatic Dance nu este o experienta gandita pentru copii. Poti veni totusi cu copilul doar in cazul in care esti sigur/a ca iti poti asuma intreaga responsabilitate pentru intelegerea si respectarea acordului evenimentului de catre copilul tau, in special spatiul non-verbal al ringului de dans.
Nivelul sunetului este acela al unui eveniment pentru adulti. Te rugam sa protejezi auzul copilului.
De asemenea, iti amintim ca aici imparti spatiul cu altii, asa ca, mai ales in timpul momentelor de liniste (cercuri, relaxarea de la final) e important sa previi orice zgomote. E necesar ca fiecare copil sa fie in grija unui adult responsabil, pe toata durata evenimentului – fara cutreierat solo pe ringul de dans. Multumim pentru contributia ta la a face acest eveniment unul minunat pentru toata lumea!
UNDE //
Senzoria
Loc. Movila, Jud. Dâmbovița

TRANSPORT//
Senzoria se afla la 45 de minute cu masina de Bucuresti; poti oferi/cere o cursa celorlalti participanti completand informatiile tale in acest tabel
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-hl124DNAyq5sl1nZltS8YpTiGgR5lz4qHsY7bfeYcI/edit?usp=sharing


Se poate ajunge si cu trenul pana in Peris, iar de acolo cu un taxi (pentru 10-19 persoane putem organiza transport cu un maxi taxi din Peris la Senzoria, 3-5 lei/persoană).
Daca 19 participanti se arata interesati, putem organiza transport dus-intors cu maxi-taxi Piata Presei – Senzoria pentru 20 lei/persoana – selecteaza optiunea in formularul de inscriere!
INSCRIERE //
Completeaza, te rugam, formularul de inscriere pe care il gasesti aici:
https://forms.gle/B5Zp39AuwGtFQMgDA

Detalii Eveniment

Perioada:
15-16 Iulie 2022

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL