Educatie cu blandete. Dar cu furia ta, ce faci? Workshop @ Constanța

Sâmbătă 15 Decembrie 2018
Constanta

Este despre tine, draga mea mămică. Da, despre tine cea care se simte vinovată ori de câte ori se înfurie şi ţipă la copil. Ori de câte ori simte că-şi pierde ultimul dram de răbdare şi ajunge tot la ţipat. Sau chiar la pedepsirea copilului.

Te simţi vinovată şi-ţi promiţi că este ultima oară. Că nu vei mai ţipa la el. Nu te vei mai înfuria şi nu vei mai aplica pedepse.

Dar ghici ce? Următoarea dată se întâmplă la fel.

Ţi-ai dori să-ţi creşti copilul cu blândeţe. Să-l poţi accepta şi când face năzbâtii. Şi să nu te mai enervezi. Să ştii ce să faci cu furia ta ori de câte ori îţi vine s-o verşi pe copil.

Dar ştii, enervarea şi înfurierea ta au legatură cu tine. Nu are legatură cu comportamentul copilului. Enervarea este a ta şi este despre tine. Comportamentul copilului este “butonaşul” care duce spre rănile tale.

Ştii exact ce ai de făcut cu crizele de furie ale còpilului. Ai citit mult, ai studiat, ai instrumente care să te ajute. Cu toate astea, ai observat cât de greu îţi e să rămâi calmă în astfel de momente. Cât de greu îţi e sa fii blândă. Sau să nu te înfurii. Şi atunci, ce faci cu furia ta?
Nu ai cum sa scapi de furia ta sau sa controlezi. E ca si cum ai vrea sa scapi de bucurie. Dar poti s-o ” ascult”. Ea vrea doar sa-ti atraga atentia spre ce parte din tine, care doare inca, sa-ti îndrepți atentia.
Poate, atunci cand te infurii simti ca nu contezi, ca ceea ce spui tu nu e luat in seama, ca pe tine nu te asculta nimeni. Sau poate, in spatele furie tale sta o frica-frica de respingere, sau ca nu esti suficient de buna. Tu stii cel mai bine.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

La acest workshop vei deschide sertăraşele care ascund acele emoţii demult uitate. Acele emoţii reprimate care au însemnat durere pentru tine. Şi pe care acum, copilul tău ştie atât de bine să le scoată la lumină.

Îţi vei da voie, după atâta timp, să ai acces la emoţiile tale. Pentru că doar aşa vei putea îmbrăţişa calmul, blândeţea, răbdarea.La acest workshop vom lucra exerciţii care te vor conecta cu emoţiile tale. Te vor face să simţi ce e dincolo de furia ta, de enervarea ta, de lipsa de calm. Iar după ce îţi vei fi acceptat furia, vei observa cât de simplu îţi este să-ţi accesezi blândeţea, răbdarea. Acestea sunt resursele tale interioare la care ai avut acces tot timpul

Nu-ţi voi da soluţii despre cum să nu te mai înfurii. Nici nu vreau asta. Pentru că Furia nu trebuie reprimată. Pentru că în spatele ei este ceea ce tu trebuie să vindeci. Şi atunci vom descoperi împreună ce vrea Furia ta să-ţi reamintească. Vei ajunge la rănile acelea care dor inca prea tare şi iti vorbesc despre tine şi emoţiile tale.

  • Workshopul “Educatie cu blândețe. Dar cu furia ta ce faci?” este in data de 15 Decembrie
  • Începem la ora 10
  • Costul este 280 lei .
  • Pentru rezervarea locului este necesara achitarea unui avans de 50lei.
  • Locurile sunt limitate pentru ca vom lucra anumite exercitii in care fiecare lucreaza in ritmul sau.
  • Locatia BB Center Constanta

Daca simti ca este pentru tine te poti inscrie la ne de telefon 0726.199.608 sau printr-un mail la [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Decembrie 2018

Program:
10:00 - 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL