Educație versus Învățământ. Întâlnire despre educație, mindfulness și parentaj conştient

Marți 27 August 2019
București

Asumarea rolului formator în dezvoltarea copilului

și alegerea celor mai potrivite alternative educaționale

Eveniment desfășurat în cadrul campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!”

Librăria Humanitas Cișmigiu – Bulevardul Regina Elisabeta, nr.38

Marți, 27 august 2019, ora 18.30

Editura Herald şi Librăria Humanitas Cişmigiu din Bucureşti (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38​) vă invită marți, 27 august 2019, ora 18.30, la evenimentul Educație versus Învățământ, desfăşurat în cadrul campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!”.


  •  RECOMANDARE


    Care sunt indicatorii fericirii în educația copiilor?

  • Din postura de părinți și educatori, cum putem să îi învățăm pe copii să își păstreze prospețimea, să trăiască starea de mindfulness, acasă și la școală?

  • Cine sau ce face ca disciplina cu dragoste și limite să funcționeze?

  • Cum alegem cea mai potrivită variantă de educație pentru copilul nostru?

  • Cum să creștem copii responsabili și fericiți?

Iată întrebări la care, cu siguranţă, vom oferi o paletă largă de răspunsuri cu sprijinul specialiștilor invitați la eveniment.

La nivel global, actualul sistem educațional se confruntă cu mari probleme. În plus, departe de a oferi o educație adecvată celor mici, sistemul ajunge adesea să îi epuizeze pe profesori, să streseze părinții și să îndepărteze elevii de școală.

Nu există părinţi perfecţi, educatori perfecți, nu există copii perfecţi şi nici relaţii fără tensiuni. Editura Herald vă propune câteva titluri, cărți pe care le puteți alege drept companion, fiind de un sprijin real în călătoria pe care o facem alături de oamenii buni, pe care vrem să îi creştem şi care vrem să devenim.

Vom discuta pe marginea titlurilor Mindfulness pentru profesori de Patricia Jennings din colecţia Mindfulness, Despre educație de Jiddu Krishnamurti din seria de autor și Disciplină cu dragoste și limite de Jerry Wyckoff și Barbara Unell, titlu publicat în colecţia Parentaj.

Îi vom avea alături de noi, ca invitați, pe Lila Vasilescu (trainer, facilitator programe de educație socio-emoțională la Școala Internațională Verita, director Fundația Verita), Andreea Neagu (psiholog, psihoterapeut și supervizor), Andreea Puiu (profesor, dezvoltator Pedagogia fericirii, inițiatoarea campaniilor Cartea de pe catedră și Aleg să fiu un profesor fericit), Sabina Strugariu (psiholog, psihoterapeut integrativ). Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Specialiştii sunt invitați să împărtășească publicului câteva repere practice din teoriile psihologice și educaționale care ne pot ajuta să avem o comunicare mai bună și o dinamică armonioasă în relația copil – părinte – educator. Vom discuta despre conectare şi empatie și despre cum putem îmbunătăţi conştient viaţa emoţională a copiilor noștri.

Vă invităm, aşadar, la o întâlnire dedicată subiectelor educație, mindfulness și parentaj conştient, din perspectiva celor trei alternative de educație: formală, nonformală și informală, cu sprijinul colecțiilor Mindfulness și Parentaj, publicate de Editura Herald.

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0720.063.626, [email protected].

Detalii Eveniment

Data:
Marți 27 August 2019

Program:
De la 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL