Elsa si Prietenii. Spectacol +2 ani la Cinema Dacia – Cluj-Napoca

Portile regatul de gheata din Arendalle s-au deschis pentru toti copiii din Cluj! Vă invităm preț de câteva minute, într-o lume a poveștilor, în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil.

Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar si Kristof impreuna cu renul sau prietenos, te asteapta.

Cei mici pot dansa si canta alaturi de actorii din spectacol, iar pentru ca cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea intrebari si li se cere implicarea in spectacol. Ceea ce este nou si complet special chiar si pentru un teatru muzical neconventional, este ca la final de spectacol cei mici au parte si de un program de “incalzire” prin muzica si dans (sub forma de joc interactiv ) si multe alte activitati printre care si face painting(optional), alaturi de actorii de la Golden Party.

Ne vedem la spectacol!

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

📍 Locatia: Cinema Dacia Manastur, Strada Bucegi 11, Bloc A1, Cluj-Napoca
Data: sambata 22 aprilie 2023 ora 11:00
Biletele se gasesc online sau zilnic la casieria cinema Florin Piersic (Pta. Mihai Viteazul) sau la sala inainte de eveniment in functie de disponibilitate.
Pret: 40 lei copil /50 lei adult
VIP : rand 1-3 : 60 lei/adult si 50 lei/copil

Pret: de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!
Atenție se fotografiază!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Detalii: https://www.facebook.com/events/168534719009467

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 22 Aprilie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Cinema Dacia | Cluj-Napoca

Județ:
Cluj

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
Strada Bucegi, 11

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL