Eric Lopez Shamanic Family Constellations, București – 25 Mai

Sâmbătă 25 Mai 2019
București

Eric a lăsat multe suflete zâmbitoare după ultima lui vizită așa că revine în România. Hai să îl (re)întâlnești!

Vă invităm la un workshop transformațional, susținut de Eric Manuel Lopez, elev al lui Bert Hellinger.
O abordare unică, șamanică, asupra constelațiilor familiale.

Program complet:

București – 22 + 25 Mai

Marți, 21 Mai – Conferință Universitatea București – 18:00 – 20:00
Miercuri, 22 Mai – Evening Workshop – Omega House – ora 19:30
21 – 24 Mai – Consultații Private
Sâmbătă, 25 Mai – All Day Workshop – Omega House – ora 10:00
26 – 27 Mai – Consultații Private
Brașov – 31 Mai + 1 Iunie

28 – 30 Mai – Consultații Private
Vineri, 31 Mai – Evening Workshop – Dancing Buddhas – ora 19:00
Sâmbătă, 1 Iunie – All Day Workshop – Dancing Buddhas – ora 9:30

Detalii și înscrieri: http://bit.ly/eric-lopez-2019

🕉 ☸️ 💟

Testimoniale Participanți ediții precendente

„Este a doua oara cand particip la un workshop de constelatii cu Eric. Prima data a fost din pura curiozitate, fara a avea asteptari. Am facut o constelatie pe o tema care astepta de mult rezolvare. Lucrurile au inceput sa se miste fara prea multe eforturi active si s-au asezat cum trebuie. In a doua participare, efectele s-au vazut imediat dupa. A urmat o zi foarte constienta si relaxanta in acelasi timp in care nu am realizat cand a zburat timpul si cate am reusit sa fac pana la finalul zilei intr-o stare de prezenta continua. Eric este o persoana autentica, stie exact ce are nevoie atat grupul cat si persoana care lucreaza. Recomandarea e sa nu aveti asteptari, judecati de valoare, evaluari. Nu toate lucrurile pot fi explicate rational si prin logica.” –Oana, participant Decembrie 2017 & Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

„Nu pot spune decat ca pt. mine aceasta prima experienta a fost foarte profunda, rascolitoare, uimitoare si in acelasi timp deosebit de interesanta! Multumesc Eric, multumesc Mihai si tuturor celor care m-au ajutat sa traiesc acele sentimente!” –Mihai, participant Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

„The people behind Romania Healing and the people who join Romania Healing are truly amazing! Magic things start to happen when you get in touch with Mihai and Dana, and if you are lucky enough to allow yourself to be a part of the amazing energy that Eric Lopez creates during his Constellations sessions, then it’s for sure that their amazing good vibe will touch you, too.I strongly recommend you to try to know them and support them.Thank you, guys!” –Andreea, participant Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

🕉 ☸️ 💟

== Eric M Lopez ==
== Family Constellation Facilitator, Clarvoyant and Shaman ==

Eric Lopez a studiat direct cu Bert Hellinger și este certificat de către Institutul Hellinger din Germania. Formarea sa în Constelații Familiale, experiența de lucru cu multe grupuri de oameni, din diverse țări și de asemenea, modalitatea intuitivă de a înțelege și modela aceste energii universale care guvernează sistemele familiale, toate acestea îl fac pe Eric Lopez să fie un facilitator extraordinar.

Ceea ce aduce el în plus, în cadrul constelațiilor este modalitatea în care integrează abilitățile sale psihice și experiența Shamanică, în acest proces transformațional. Această modalitate unică de a îmbina cele două tipuri de experiențe, oferă participanților la constelațiile familiale oportunitatea de a onora și de a vindeca încurcăturile energetice și emoționale ale trecutului lor.

World Renowned Shaman and Clairvoyant Eric Lopez is offering this workshop again in Bucharest.

Eric Lopez will use Shamanic music and vibrational instruments and energetic rituals to shed light on the origins of the obstacles and missing pieces of your life. He will then be able to lead you into the necessary shift for a happier and healthier future.

The unrecognized traumas of past generations can cause illness, depression, failure, family feuds, infertility, financial challenges, living a loveless life and more. This workshop will restore the energy flow of your life and give it a new direction. As your problems resolve you will see those old obstacles gradually evaporate.

Isn’t it time to manifest a brand new potential for your fulfillment?

Born in Peru and Clairvoyant from early childhood Eric was trained by Shamans and other teachers of sacred traditions. In later years he was also privileged to study with outstanding minds like Dr Patrick Veret, Bert Hellinger, Alejandro Jodorowski to name a few. Their teachings allowed Eric Lopez to develop his signature brand of Shamanic Healing Techniques.
Eric Lopez resides in Miami but he travels worldwide for his workshops and one on one sessions.

“Children seldom or never dare to live a happier or more fulfilling life than their parents. Unconsciously they remain loyal to unspoken family traditions that work invisibly. Family Constellations are a way of discovering underlying family bonds and forces that have been carried unconsciously over several generations.”
-Bertold Ulsamer

🕉 ☸️ 💟

Constelațiile Familiale reprezintă un mod eficient de a transforma lucrurile care ne țin captivi pentru a ne putea trăi viața la maximul ei potențial. Ele dezvelesc și dizolvă blocaje care ne afectează relațiile, finanțele, profesia și sănătatea, astfel încât să fim liber să trăim viața împlinită pe care o avem în destin să o trăim.
Ești pe cale să pornești într-o călătorie a sufletului. Ești gata?

Câteva beneficii ale Constelațiilor Familiale:
❤️ Îmbunătățirea relațiilor tale (părinți, parteneri, copii, colegi, etc)
❤️ Transformarea trecutului într-o sursă de putere
❤️ Dobândirea unei imagini interioare vindecătoare a familiei tale
❤️ Eliberarea ta și a descendenților tăi de poveri invizibile
❤️ Transformarea blocajelor și a sabotajului de sine
❤️ Creșterea empatiei, iubirii și compasiunii pentru tine și pentru alții
❤️ Deschiderea inimii către iubire

Lucrul cu Constelațiile Familiale te asistă în a produce schimbări pozitive în:
👨‍👩‍👧‍👧 Relații
👨‍👩‍👧‍👧 Succes în viață
👨‍👩‍👧‍👧 Emoții recurente (depresie, frică, anxietate, tristețe, sentimentul de a nu merita, de a nu avea rădăcini, blocaje, stagnări, etc
👨‍👩‍👧‍👧 Atingerea țelurilor de viață
👨‍👩‍👧‍👧 Finanțe
👨‍👩‍👧‍👧 Simptome care sunt fără explicație
👨‍👩‍👧‍👧 Sănătate
👨‍👩‍👧‍👧 Sabotaj de sine
👨‍👩‍👧‍👧 Infertilitate
👨‍👩‍👧‍👧 Dependențe

http://romaniahealing.com/2017/11/22/constelatii-familiale-explicate/

O Constelație Familială este un proces de grup care are puterea de a schimba generații de suferință și lipsă de fericire. Bert Hellinger, fondatorul acestei metode de terapie, a studiat și lucrat cu familii pentru mai bine de 50 de ani și a observat că mulți dintre noi luăm asupra noastră modele familiale distructive de anixetate, depresie, furie, vină, singurătate, alcoolism și chiar și boli, ca un mod de aparține famililor noastre. Condus de o dragoste profundă, copilul adesea își va sacrifica propriile interese încercând în van să diminueze suferința unui părinte sau membru al familiei.

Constelațiile Familiale ne ajută să spargem aceste modele pentru a putea trăi o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai împlinită. Cu un moment de intuiție, un nou curs al vieții se poate pune în mișcare. Rezultatele ne pot schimba viața.

🕉 ☸️ 💟

Constelațiile familiale sunt o metodă de terapie care dezvăluie dinamicile ascunse din sistemele noastre relaționale. Se pare că fiecare dintre noi, într-un mod cu totul inconștient, firește, preluăm destinul altor membri din familie, care ne-au precedat. De aici provin acele încurcături familiale, dramele, traumele sau bolile ”inexplicabile”, acele afilieri sau similarități.

Tot ceea ce nu este spus, de-a lungul generațiilor, apare înscris, sub o formă sau alta în comportamentul sau în corpul generaților care vin. Spre exemplu, o boală nu se vindecă doar pentru că ați participat la o constelație familială – doar că – ascultarea sensului ei, a punctului de unde vine ea, poate ajuta foarte mult. Îi poate permite corpului să lupte cu acea boală, până la vindecare.

Când apar astfel de situații nerezolvate/neîncheiate, efectele sunt resimțițe de generațiile următoare (uneori chiar mai mult de două-trei generații).

Afectarea ordinii naturale a sistemului familial poate da naștere la tot felul de situații între copii și părinți. Copiii se implică în treburile predecesorilor lor, încercând să aducă la lumină acele suferințe sau acele lucruri nespuse. Pe măsură ce fac acest lucru, pot să simtă furie sau resentimente, chiar își resping familia, în încercarea de a ieși din sistem și de a-și construi o altă viață, una nouă, separată. Uneori se mută și în cealaltă parte a lumii pentru a se rupe de familie doar că acest lucru nu funcționează. Când rămân legați (energetic și inconștient) de familie, nu sunt liberi să meargă mai departe, să se desprindă de dramele familiale. De obicei, acest lucru se răsfrânge asupra relațiilor pe care le au (nu reușesc să aibă un partener de viață sau nu pot să aibă copii etc).

🕉 ☸️ 💟

Workshopul aduce beneficii nebănuite tuturor celor prezenți. Toți cei care participă la punerea în scenă a acelei povești de viață aduc aportul lor în ceea ce se întâmplă, prin subconștient. Experiența este folositoare pentru că, întotdeauna, cel care este ales să reprezinte un membru al familiei, va avea în propria istorie de viață (sau familială) o rezonanță.

🕉 ☸️ 💟

=== ROMANIA HEALING ===

Ne-am propus să aducem în fața voastră oameni deosebiți, ateliere transformaționale, evenimente ce vă solicită și vă induc o stare de conștiință extinsă.

Evenimentele noastre de Constelații Familiale te lasă mut de uimire o dată ce realizezi care sunt energiile care guvernau suferințele din viața ta. Procesul Constelațiilor Familiale ne permite să ne eliberăm de destinul care nu ne aparține și să fim liberi să trăim viața pe care ne-am imaginat-o pentru noi.

Vă încurajăm să veniți la cel puțin unul dintre aceste evenimente și să experimentați ceea ce este dificil de pus în cuvinte.

=========

Evenimentele din București au loc la Omega House
Str. Aurel Vlaicu 20

Evenimentele din Brașov au loc la Dancing Buddhas
Str. Ioan Huniade 20A

=========
ROMANIA HEALING OFFER

VINO CU 2 CUNOSCUȚI – AI 50% REDUCERE
Ai înțeles ce potențial are acest eveniment în dezvoltarea ta? Așa e că ți-ai dori să spui lucurul ăsta tuturor apropiaților care te pot înțelege? Nu mai sta pe gânduri, vino împreună cu 2 persoane și investiția ta se reduce la jumătate.

Pentru a beneficia de discount, persoanele recomandate de tine trebuie să menționeze numele tău în formularul de înregistrare.

Detalii și înscrieri: http://bit.ly/eric-lopez-2019


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Mai 2019

Program:
10:00 - 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL