Escaladă în Grădina Palas Iași | 20-23 Aprilie

20-23 Aprilie 2023
Iasi

🧗 Aducem cățăratul mai aproape de tine, mai exact în centru, la Palas Mall! Vino în perioada 20 – 23 aprilie în Grădina Palas, uită-te după turnul nostru și hai la cățărat!

Escalada este un sport care poate fi practicat la orice vârstă și care te ajută să-ți dezvolți fizicul și psihicul în armonie.

👩‍👧 La eveniment vor fi prezenți și câțiva copii care vin la terapie la Climb Again Iași și care se vor cățăra alături de tine. Poți afla de la ei și de la voluntarii noștri mai multe despre „Peste Limite” – programul gratuit de terapie și incluziune prin escaladă pentru copii și tineri cu dizabilități.

🎨 Zilele acestea poți vedea în zona magazinului Cărturești din Palas expoziția cu picturile murale „Chipuri și ziduri”, create de artistul urban John Dot S. Picturile simbolizează lupta copiilor și tinerilor cu dizabilități cu prejudecățile sociale și cum au găsit în cățărat o comunitate și un mod de a trăi. Expoziția poate fi văzută până duminică, 30 aprilie.

🤝 Dacă vrei să încerci escalada, o vei putea face în baza unei donații care va merge către susținerea programului nostru de terapie prin escaladă pentru copii și tineri cu dizabilități.
Poți susține programul „Peste Limite” și cumpărând un tricou Climb Again. Vom avea lângă turn un stand cu mai multe modele și mărimi.

📅 Ne găsești în Grădina Palas:

Joi și vineri (20 – 21 aprilie): 16.00 – 20.00
Sambata și duminică (22 – 23 aprilie): 14.00 – 19.00

📍 Gradina Palas

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/896628688073676/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
20-23 Aprilie 2023

Ora incepere:
14:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
Iasi

Detalii Locație

Palas

Oraș:
Iasi

Adresa:
Str. Palas 7A

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL