European Cinema Night 2021

Joi 09 Decembrie 2021
București

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, această inițiativă propune proiecții gratuite de filme europene susținute de MEDIA – Europa Creativă în fiecare stat membru.

Aceasta conectează peste 14 500 de cinefili, aducând filmele de autor în lumină, celebrând în același timp bogăția și diversitatea unică a culturii europene.

Cinema Muzeul Țăranului se înscrie cu bucurie acestei inițiative și organizează joi, 9 decembrie, ora 18:00, la rândul său Noaptea Cinematografului European, proiectând în premieră în România filmul HOPE, regia Maria Sødahl, câștigător al premiului Europa Cinemas Label la Festivalul Internațional de Film de la Berlin din 2020, și selectat ca propunerea norvegiană pentru cel mai bun film internațional de lungmetraj la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar, făcând parte din lista scurtă de cincisprezece filme.

Proiecția va fi urmată de o discuție moderată de Mirona Radu, coordonatoarea Cinema Muzeul Țăranului, cu Ștefan Marin, scenarist și psihoterapeut.

Intrarea la eveniment este liberă în baza rezervării nominale la:
https://forms.gle/QAjNZArq2K9zF18XA

Evenimentul este sponsorizat de programul Europa Creativă MEDIA al Comisiei Europene și co-organizat de Europa Cinemas.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

❗Conform măsurilor sanitare impuse de autorități, aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, accesul la evenimente se va face pe baza certificatului verde, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 09 Decembrie 2021

Program:
17:45 - 20:45

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL