Evenimente parinti Cluj. Intâlniri cu psiholog Domnica Petrovai

Miercuri 09 Decembrie 2015
București

Evenimente gratuite pentru parinti. Crești odată cu copilul tău - Intâlniri cu Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut, fondatoarea Mind Education Health, librăria Cărturești, Iulius Mall, Cluj

Crești odată cu copilul tău este un proiect educațional inițiat de Cărturești Cluj și Mind Education Health, dedicat tuturor părinților și viitorilor părinți preocupați de starea de bine a copilului lor. Celor care își doresc ca acesta să crească autonom, responsabil, încrezător, generos și onest, știind să facă față eșecurilor și disconfortului fără să fugă sau să renunțe, să pună limite în relații atunci când este nevoie, să ia decizii și să facă alegeri bune pentru el.

Copii învață de la părinți ce înseamnă iubirea și prietenia, pentru că relația de cuplu a acestora este primul lor model de exprimare a afecțiunii și aprecierii, de rezolvare a tensiunilor, de loialitate și fidelitate. Tot în familie învață să se simtă în siguranță în relații și să aibă încredere în eil și în ceilalți. Și cum copii se simt în siguranță când își văd părinții fericiți și împliniți, principala responsabilitate a acestora e să-și controleze emoțiile și să fie cu adevărat prezenți și disponibili.

Întâlnirile din cadrul proiectului Crești odată cu copilul tău vor lua în discuție temele și problemele care îi frământă pe majoritatea părinților: ce însemnă să fii un părinte „bun” pentru copilul tău, ce se ascunde în spatele comportamentului lui, ce ne comunică și cum reacționăm, cum știm că ceea ce facem e bine pentru copil și familie, ce facem când greșim față de copil sau când avem convingerea că nu ne ridicăm la înălțimea așteptărilor, care sunt în fapt nevoile copilului, care sunt prioritațile lui de dezvoltare și care sunt ale noastre etc.

Vă așteptăm cu drag la aceste întâlniri despre noi și copii noștri. Sase ediții, din două în două săptămâni, miercurea de la 18:30.

Eveniment curent:

09.12.2015 – Cum îmi aleg partenerul și cum îl influențează pe copil viața noastră de cuplu

 

Program intalniri trecute evenimente gratuite parinti :

30.09.2015 – Ce înseamnă să fiu un părinte „bun”

14.10.2015 – Cum învată copilul iubirea necondiționată

28.10.2015 – Despre limite și nevoia de autonomie a copilului

11.11.2015 – Cum să fiu prezent în viața copilului (Mindfulness pentru părinți)

25.11.2015 – Sunt părinte – cum am grijă de mine și de familia mea

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere la adresa [email protected].

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondatoarea Mind Education Health, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătații emoționale de 20 de ani. Principalul ei interes personal și profesional este în armonizarea relației de cuplu și în conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor. Domnica este consultant și trainer pentru renumite companii multinaționale în cadrul unor programe de wellbeing și work-life balance, speaker la evenimente de profil din tară și străinătate, precum și expert în sănătate mintală pentru copii și adulți pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale precum Centrul Național de Sănătate Mintală – Ministerul Sănătații, UNICEF, ILO-IPEC, Salvați Copiii, Liga Română pentru Sănătate Mintală, Fundația Copiii Noștrii, Fundația CRED, Centrul Național de Studii pentru Medicina Familiei, Centrul Parteneriat pentru Egalitate.

Mind Education Health este o companie specializată în consultanță psihologică al cărei scop estre contribuția la bunastarea emoțională a copilului, cuplului și familiei. www.mindeducation.ro

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 09 Decembrie 2015

Program:
De la 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL