Expozitia Raw Generation 7 Octombrie

Duminică 07 Octombrie 2012

 

O expozitie in primul rand pentru publicul larg si mai putin specializata pe produsele destinate copiilor, a 5-a editie a Expozitiei Raw Generation va fi pe 7 octombrie, 2012 la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Expo (langa Sala Bucuresti).

Dar pentru ca evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, am considerat ca multi parinti ar fi interesati sa afle cat mai multe despre aceasta expozitie.

 

La aceasta expozitie veti gasi:

– cosmetice hand-made, 100% naturale si bio.

– produse de imbracaminte/incaltaminte/lenjerie naturale si bio.

– produse de curatat cat mai naturale

– produse naturale, metode clasice de relaxare masaj, fitness, tratamente cosmetice

– mici producatori si reprezentanti ai fermelor bio.

– furnizori de produse alimentare bio

– prezentari de sanatate si in general ateliere si prezentari ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios

– spatiu dedicat copiilor

– demonstratii raw vegane si vegane gatite,

– ateliere de frumusete si machiaj mineral

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania, raw food chef, autoarea cartilor “Retete Vegane fara Foc” ,”Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” si “Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi”, gazda show-ului TV online “Ligia’s Kitchen®” si castigatoarea titlului international YouTube Next Chef.

Prin intermediul acestui targ vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala.

La editia aceasta la intrare, se vor putea cumparara optional bilete (10 lei/buc) pentru a intra in tombola expozitiei. Premiul cel mare va fi un germinator automat Easy Green in valoare de 930 lei, oferit de Ligia Pop.

Expozitia va fi deschisa publicului larg intre orele 10-20.

Adresa hotelului este Str. Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie).

Editia a 5-a va fi ca si pana acum o expozitie cu vanzare, unde vor fi prezenti peste 50 de expozanti din intreaga tara.

Recomandarea este ca in momentul in care sositi la eveniment, sa cautati stativele cu programul din fata salilor de prezentare Cluj si Brasov, cat si ultimele doua sali din spatiul expozitional.

Pentru mai multe amanunte actualizate, vizitati site-ul http://www.rawgenerationexpo.com/

Si o surpriza, in holul salilor Brasov si Cluj va fi deschis pentru intreg publicul o expozitie cu vanzare de preparate raw food de gen bufet. Veti avea posibilitatea sa cumparati portii de mancare raw care vor cuprinde aperitive, feluri principale, painici si deserturi diverse. Spatiul va fi organizat ca un restaurant unde veti putea servi mancarea in liniste.

Pentru mai multe amanunte despre editiile trecute, va invitam sa vizitati website-ul oficial al expozitiei.

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 07 Octombrie 2012

Program:
10:00:00 - 20:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Rin Grand Hotel

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Vitan-Bârzeşti nr. 7D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL