Expozitie de fluturi tropicali vii la Centrul Comercial Felicia – Iași

24 Octombrie - 06 Noiembrie 2022
Iasi

Lumea colorata a fluturilor, atat de aproape de tine! Centrul Comercial Felicia te astepta cu mare drag, incepand de luni 24 octombrie si pana pe 6 noiembrie 2022, intre orele 9.00 – 19.00, la expozitia de fluturi tropicali vii, pe galerie, vis-à-vis de Pepco.

Timp de aproximativ 2 saptamani, Centrul Comercial Felicia te invita sa vizitezi expozitia gratuita, cu 150 de specii de fluturi vii, originari din America de Sud si Asia, care vor zbura liberi in pavilionul special amenajat.

Este o experienta unica si un bun prilej ca cei mari si cei mici sa afle indeaproape curiozitati despre ciclul de viata al fluturilor, specii, modul de viata si etapele de evolutie din metamorfoza unui fluture.

Cei prezenti la aceasta expozitie vor putea sa se inscrie in aplicatie scanand codul QR, si votand fluturele preferat, astfel intra automat in tombola pentru a castiga unul dintre cele 15 torturi aniversare, de 1 kg de la cofetaria Cake Expert. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 7 noiembrie.

Si pentru ca nu e niciodata prea multa culoare chiar si in lumea colorata a fluturilor, Centrul Comercial Felicia alaturi de cei de la Zuper party, vor organiza in weekend-urile 29 – 30 octombrie si 5 – 6 noiembrie 2022, sesiuni gratuite de facepainting, in fata magazinului Takko, intre orele 10:00 – 13:00.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Casa Fluturilor Praid, din județul Harghita, primul asezamant permanent de fluturi din Romania, unde micile fapturi sunt crescute intr-un cadru special, intr-o cladire în care au propriul lor „spatiu de zbor”, cu un microclimat tropical. Fluturele de azur (Morpho peleides), denumit de proprietari „virtuosul colectiei”, gratiosii fluturi zebra (Heliconiinae), precum si fluturii bufnita uriasa (Calligo memnon), care lenevesc mereu, Regina Africana, Printesa Aripi-de-sticla (Greta Oto) sunt cateva dintre atractiile ce vor putea fi admirate la Centrul Comercial Felicia.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Pentru ca ne dorim ca totul sa decurga cat mai bine, din grija pentru voi, dar si pentru gratioasele fapturi, va sugeram sa nu atingeti fluturii.

*In spatiu este permis accesul pentru maxim 20 de persoane per vizita, iar durata vizitei este in medie de 15 minute.

*Pentru grupuri organizate de maxim 20 de persoane este necesara o programare la numarul de telefon: 𝟎𝟕𝟐𝟐 𝟏𝟎𝟔 𝟐𝟖𝟏. Grupurile organizate vor avea prioritate la intrarea in expozitie si vor intra conform programarii.

Detalii Eveniment

Perioada:
24 Octombrie - 06 Noiembrie 2022

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL