Făgăraș Fest 2019

13-15 Septembrie 2019
Brasov

Făgăraș Fest sau marea evadare din septembrie! #descoperamuntiifagaras la un festival cu și despre natură, aventură, relaxare, muzică, experiențe de neuitat, tradiții și cultură locală.

Făgăraș Fest celebrează natura și oamenii de la zona munților Făgăraș între 13-15 septembrie pe platoul din fața Cabanei Voina, comuna Lerești, Jud. Argeș, la poalele Masivului Iezer-Păpășa.

Programul este plin. Vă invităm la un târg de produse locale, activități pentru copii de tip vânătoare de comori și ateliere de educație, cinemateca naturii în aer liber, plimbări ghidate, drumeții în natură, competiție de aventură, dezbatere tematică și alte surprize. În seara de 14 septembrie petrecem cu o serbare câmpenească unde este confirmat că vor cânta cei de la trupa Nightlosers Transylvanian Blues.

INTRAREA GRATUITĂ!

Evenimentul este organizat de ProPark- Fundația pentru Arii protejate și Fundația Conservation Carpathia. Scopul organizațiilor este de a promova unicitatea și frumusețea ariilor protejate din România și de a atrage atenția asupra importanței protejării celor mai întinse păduri sălbatice de pe continent, în beneficiul oamenilor și al naturii. Vă provocăm să participați la un eveniment cu un impact minim asupra naturii și maxim asupra dezvoltării durabile a comunităților locale.

Mai multe detalii despre program, logistică și cazare pe website-ul oficial al festivalului https://www.carpathia.org/ro/fagaras-fest/

Vă așteptăm cu drag.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
13-15 Septembrie 2019

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL