FasTrack Robotics. Program pentru Copii 4-8 Ani @ Cluj-Napoca

Luni 05 Noiembrie 2018
Cluj-Napoca

Aniversarea celor 10 de ani de programe educaționale FasTracKids Cluj-Napoca vine cu una dintre cele mai frumoase surprize pentru copilul tău – ROBOTICS, un program adresat copiilor cu vârste între 4 și 8 ani, care își propune să-i introducă pe cei mici în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

Bine ați venit în lumea roboților!

Roboții de jucărie au devenit din ce în ce mai sofisticați, odată cu explozia erei digitale. Acum, ei fac mult mai multe decât să lumineze, să scoată niște sunete sau să se răstoarne amuzant, acum pot avea personalități și feature-uri care se vor adapta copilului tău. Mai mult, odată cu introducerea tehnologiei în viața noastră curentă, roboții pot deveni prilej spectaculos de cunoaștere, învățare și amuzament pentru cei mici.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități amuzante de a explica programarea și electronica, într-o manieră adaptată vârstei copilului, puteți acum înscrie copilul la noul nostru program, FasTrack Robotics.

În cadrul întâlnirilor noastre, micii studenții vor realiza prototipuri de roboți cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet (https://www.modrobotics.com/), fiecare dintre ele fiind înzestrate cu abilități speciale pe care copiii le vor îndrăgi instant: roți, senzori, difuzoare, lanterne, etc.
Prin introducerea, în viața copilului dumneavoastră, a acestei oportunități grozave de petrecere a timpului, dar și de învățare complexă, FasTrack Robotics îi va ajuta pe cei mici să se dezvolte într-un viitor în care deja nu sunt doar utilizatori tehnologici pasivi, ci pot deveni inventatori și inovatori!

Avantajele programului:
– Identificarea soluțiilor și rezolvarea de probleme prin analizarea provocărilor;
– Înțelegerea interdependenței dintre tehnologie și lumea de zi cu zi;
– Găsirea acelor conexiuni distractive și utile între informații și tehnologie;
– Gândire creativă și experimentală;
– Lucrul în echipă și dezvoltarea abilităților de comunicare.

Informații suplimentare și înscrieri:

Tel: 0735 842 779
E-mail: [email protected]
Înscrierile se fac completând formularul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRuS4TMpuHTzfGvEkNfHrFqCcKJOjKO7euDas_Iv0xePjT3g/viewform

Detalii Eveniment

Data:
Luni 05 Noiembrie 2018

Program:
De la 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL