Femeie si mama – joc de putere. Șezătoare la Baby Parking – Brașov

Sâmbătă 29 Octombrie 2022
Brasov

Fiecare sezatoare aduce cu sine tema urmatoarei intalniri. La ultima intalnire am lucrat pe etapele de varsta in cresterea si dezvoltarea copiilor si modul in care trairea lor in mod constient contribuie la cresterea noastra personala. A fost o intalnire delicioasa de la care am plecat toate cu inima plina si cu cosul plin de constientizari.

Intalnirea s-a incheiat cu intrebarea “Unde pleaca femeia din mine atunci cand devin mama?”

Nu este nici un secret. Nu pleaca nicaieri pentru ca ea nu a fost niciodata prezenta in forma autentica. Unul dintre darurile pe care le primim la nastere este darul feminitatii. L-am primit toate, de la mamele noastre, dar prea putin in forma autentica. El a fost ajustat dupa “chipul si asemanarea” lor, influentate de cultura in care ne-am nascut, de societate si multe alte influente, vazute si nevazute. Stim foarte bine care este imaginea femeii ce s-a creat in ultimul secol (cel putin).

Intentionam sa pastram frecventa de doua saptamani, asadar ne revedem din nou cu aceasta tema minunata.

Ce vom face de aceasta data?

La fel ca de fiecare data, vom vorbi deschis, vom face exercitii si jocuri si vom dezbate teme pretioase.
Unde pleaca femeia din mine atunci cand se naste copilul?
Ce inseamna pentru mine sa fiu femeie?
Ce spune societatea despre cum ar “trebui” sa fie femeia?
Cum ma pierd sau ma regasesc in relatia cu copilul?
Cine este femeia din mine? Cum arata ea?
Cum ma regasesc intre multitudinea de roluri, cu precadere copil – mama – femeie?
Dar ca de fiecare data, nu ne limitam la temele intalnirii, lasam lucrurile sa curga si sa se aseze armonios, dupa cum este firesc.

Cine sunt eu?

Raluca Oltita Rad – OM, femeie, mama, sotie, iubita, fiica, sora, prietena, o fiinta plina de viata in continua cautare si descoperire, plina de bucurie, pasiune si curiozitate despre ceea ce este OMul in toata plenitudinea lui, cu respect si recunostinta pentru Viata si Natura. Propria cautare intru vindecare si reintregire m-a condus catre diferite instrumente de lucru cu sinele, primind intelegere despre minte, trup si suflet si perfecta sinergie si simbioza dintre acestea. Ultimii 9 ani au fost dedicati cunoasterii si dezvoltarii personale si profesionale, prin experimentare, observare si studiu continuu a ceea ce este viata in toate aspectele ei.
Economist
Facilitator in metoda de lucru cu Mandale de Lumina – metoda Ursulei Irrgang
Formator in metoda pr.dr. Florian Colceag – modelare matematica, pedagogie gifted, schimbarea paradigmei de gandire in educatie
Facilitator TRE (Tension and Trauma release exercise) – metoda Pr.Dr. David Berceli

De ce fac asta?

Pentru ca cred cu tarie in puterea unei mame de a schimba viata din jurul ei, de a schimba lumea si pentru a crea o lume mai buna pentru copiii nostri e nevoie sa ne uitam mai intai “in gradina proprie”.
Valoarea pe care o aduci tu este inestimabila prin propria ta prezenta, iar participarea este sustinuta de suma de 75 lei, in contul Asociatiei Baby Parking: RO25RNCB0053156560420001
Ceaiul si cafeaua sunt din partea casei.

Te invit sa vii asa cum esti in cea mai autentica forma a ta, cu toate cele “bune si rele” si intr-o tinuta relaxanta si lejera.

Unde? Baby Parking, Aurel Vlaicu 42, Brasov

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Octombrie 2022

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL