Festivalul „1 Iunie – Hai Hui printre povești” se mută în online @ Teatrul Puck

Luni 01 Iunie 2020
București

Festivalul „Hai-Hui printre povești”, inițiat în 2019 în Parcul Central, se mută în spațiul virtual. Va cuprinde o serie de evenimente dedicate copiilor și familiei: ateliere de hrană vie (raw vegană), un maraton audio din poveștile copilăriei și basmele popoarelor, precum și o incursiune în literatura română contemporană pentru copii.

Activitățile sunt organizate de Teatrul de Păpuși „Puck” alături de partenerii de la Bucătăria-I Divină, Itsy Bitsy și Cărturești Cluj.

Luni, 1 Iunie, de la ora 11, va fi transmis (în regim de live streaming) pe pagina de Facebook a Teatrului „Puck” cel de-al doilea episod al serialului online „Domnul Păpădie și Prosop”.

În noul episod, domnul Păpădie și Prosop au găsit rețeta fericirii! Cum toți copiii vor fi răsplătiți cu bunătăți, în această zi specială, ghizii noștri în bucătărie ne propun o rețetă de dulciuri sănătoase, fără zahăr. Preparând bombonele din fructe și migdale, prietenii noștri s-au pregătit și de o petrecere.  Doritorii își pot pregăti deja ingredientele: curmale, prune deshidratate, caise deshidratate, migdale înmuiate (timp de patru ore), precum și pudră de orz verde, carob, maca și ghimbir.

Primul episod aici și mai multe detalii despre proiect, aici: http://teatrulpuck.ro/domnul-papadie-si-prosop/.

Un alt moment important al festivalului online de Ziua Copilului este Maratonul poveștilor – AudioPuck – Poveștile copilăriei (în limba română) & basmele popoarelor (în limba maghiară).

Cum sărbătoarea copilăriei se mută în mediul on-line, în intervalul orar 12.30-16.30, vă propunem un maraton al poveștilor, în lectura actorilor Teatrului „Puck”.

Demersul artiștilor clujeni vine în sprijinul educatorilor, învățătorilor și profesorilor, care vor putea folosi înregistrările ca material didactic și suport educativ pentru orele de limbă și literatură, atât pentru limba română, cât și pentru limba maternă a minorității maghiare din România.

Îi veți asculta pe actorii: Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu, Radu Lărgeanu, Iulian Lungu, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie, Andra Ștefan, Robert Trifan, Adina Ungur, Patka Ildikó, György László, Domokos Szabolcs, Erdei Emese, Giriti Réka, Bondár Tibor, Mostis Balázs, Pünkösti Laura și Urmánczi Jenő.

Detalii Eveniment

Data:
Luni 01 Iunie 2020

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL