Festivalul de artă tradiţională şi meşteşuguri în Piața Sfatului din Brașov

21-23 Aprilie 2023
Brasov

Festivalul de artă tradiţională şi meşteşuguri este organizat de Primăria Municipiului Braşov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta şi Asociaţia Creatorilor de Artă Tradiţională şi Contemporană Braşov în perioada 21 – 23 aprilie, între orele 10.00 – 21.00, în Piața Sfatului.

La acest târg vor participa meşteşugari (pielari, cioplitori în lemn, tâmplari, opincari, olari, producători vestimentaţie tradiţională, împâslituri, împletituri din fibre vegetale si naturale, producători de turtă dulce), creatori populari şi artizani (ouă încondeiate, iconografie, pictură naivă pe sticlă, pictură naivă pe lemn, broderie, cusături, ţesături în război, obiecte de podoabă, crestături în lemn).

📍 Piața Sfatului, Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/632379915389339/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
21-23 Aprilie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL