Festivalul de film Cinefemina 2023

10-14 Aprilie 2023
București

Festivalul de filme regizate și produse de femei 𝐂𝐈𝐍𝐄𝐅𝐄𝐌𝐈𝐍𝐀 🎬 revine la București în perioada 𝟏𝟎-𝟏𝟒 𝐦𝐚𝐢, 𝟐𝟎𝟐𝟑 cu un program de 𝟏𝟐 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞. Toate proiecțiile vor avea loc la 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚 𝐄𝐥𝐯𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐨, iar o parte dintre ele vor fi urmate de discuții despre film cu regizoarele sau producătoarele.

Festivalul de film Cinefemina este primul și singurul eveniment din România care își propune să promoveze regizoarele și producătoarele din industria cinematografică europeană. Scopul acestui festival este de a aduce în atenția publicului viziunile și creațiile artistice ale femeilor din Europa din industria cinematografică, precum și de a oferi o perspectivă diferită asupra lumii, aceea a femeilor, într-o industrie globală dominată de bărbați.

Festivalul Cinefemina este 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 EUNIC Romania

𝐎𝐫𝐚𝐠𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞 Ambasada Suediei 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝟏𝟐 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢: Institutul Francez, Forumul Cultural Austriac, Institutul Polonez, Fundatia culturala Greaca, Institutul Goethe, Institutul Liszt, Institutul Cultural Roman, Institutul Camões, Institutul Cervantes, Ambasada Regatul Țărilor de Jos, Institutul Italian de Cultură.

Detalii Eveniment

Perioada:
10-14 Aprilie 2023

Ora incepere:
18:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Cinema Elvira Popescu

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Dacia, nr.77

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL