Festivalul Internațional al Muzicii de Cameră | 5-13 Aprilie

05-13 Aprilie 2024
Brasov

Festivalul Internațional al Muzicii de Cameră revine în peisajul cultural brașovean! Inițiat în 1970 de maestrul Ilarion Ionescu-Galați, FIMC a reprezentat de-a lungul timpului un reper cultural nu doar pentru orașul nostru, ci și pentru întregul peisaj muzical național.

📆 Vă așteptăm între 5 și 13 aprilie 2024 la Sala Patria la o serie de evenimente de excepție! Florin Ionescu-Galați, Alexandra Fits, Valentin Șerban, Ioan-Dragoș Dimitriu, Ștefan Cazacu, Filip Papa, Sebastian Tegzeșiu și Horia Mihail sunt doar câțiva dintre artiștii de renume care vor împărtăși cu publicul pasiunea lor pentru muzica de cameră, alături de invitații lor din străinătate, oferind interpretări magistrale ale unor lucrări semnificative ce se întind din perioada Barocului până în contemporaneitate.

🎵 Festivalul Internațional al Muzicii de Cameră este o ocazie rară de a experimenta din plin intensitatea și intimitatea muzicii de cameră, într-un cadru care promovează excelența artistică. Biletele sunt accesibile, costând doar 50 de lei per eveniment (la casieria Sălii Patria sunt disponibile și bilete cu reducere), ceea ce face această experiență culturală de înaltă calitate disponibilă unui public larg.

🎶 Mai mult, cei mai înfocați fani ai muzicii de cameră beneficiază de o reducere specială: la achiziționarea biletelor pentru toate evenimentele festivalului, veți primi 9 bilete la prețul de 7, o oportunitate excelentă de a vă bucura de întregul spectru de recitaluri și interpretări.

🟠 Biletele pentru toate evenimentele sunt disponibile și online la bilet.ro/promoter/filarmonica-brasov.

🟡 Vă așteptăm cu mult drag!

📍Opera Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/FilarmonicaBrasov

Detalii Eveniment

Perioada:
05-13 Aprilie 2024

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL