Festivalul Internațional de Joc și Joacă la Teatrul Masca | 19-21 aprilie 2024

19-21 Aprilie 2024
București

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐜 𝐬̦𝐢 𝐉𝐨𝐚𝐜𝐚̆ vine pentru prima dată la București: între 19 și 21 aprilie, la Teatrul Masca!

Teatrul Masca găzduiește un eveniment inedit de board games și jocuri de societate, aflat la prima ediție în București: 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐜 𝐬̦𝐢 𝐉𝐨𝐚𝐜𝐚̆, organizat de 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐧 𝐉𝐨𝐜.

Festivalul va avea loc de vineri, 19 aprilie, până duminică, 21 aprilie, și va presupune trei zile de uși deschise către ludic, competitivitate și distracție pentru toți membrii familiei.

𝐼𝑛𝑡𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟𝑎̆ 𝑎𝑡𝑎̂𝑡 𝑙𝑎 𝑚𝑒𝑠𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑗𝑜𝑐, 𝑐𝑎̂𝑡 𝑠𝑖 𝑙𝑎 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑧𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒, 𝑖̂𝑛 𝑙𝑖𝑚𝑖𝑡𝑎 𝑠𝑝𝑎𝑡̦𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖, 𝑝𝑒 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑢𝑟𝑎𝑡𝑎 𝑑𝑒𝑠𝑓𝑎̆𝑠̦𝑢𝑟𝑎̆𝑟𝑖𝑖.

Cele trei zile de eveniment cuprind prezentări de jocuri noi disponibile pentru testare la fața locului, discuții despre industrie, și patru ateliere puse la dispoziție de profesioniști în materie de Game Design, Escape Rooms și Treasure Hunts – într-un mediu în care pasiunea pentru jocuri și interactivitatea fac echipă bună.

Invitați ai FIJJ sunt lect. univ. dr. Diana Dragomir, membru fondator al masteratului de Art of Game Design (în 2018) și lector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, Mădălin Pătrașcu, Escape Room Designer și coordonatorul proiectului Game ON!, Maria Mandea, artistă și cercetătoare în domeniul jocurilor, și Ioana Mocanu, fondatoarea Creative Board Gaming.

Specialiștii care prezintă și propun selecția de jocuri sunt Pionul.ro și Gameology, expozanți la FIJJ și comercianți de board games de top de pe piața românească.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐜 𝐬̦𝐢 𝐉𝐨𝐚𝐜𝐚̆:

19 aprilie – 13.00 – 22.00
20 aprilie – 09.00 – 22.00
21 aprilie – 09.00 – 18.00

📍 Teatrul Masca, Bulevardul Uverturii 14, sector 6 – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/331791056159149/

Detalii Eveniment

Perioada:
19-21 Aprilie 2024

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL