Festivalul Internațional de Statui Vivante 2019 – Ediția a 9-a

14-17 Iunie 2019
București

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Masca organizează a 9-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, cel mai mare eveniment de profil din țară. Între 14 și 17 iunie, la București  vor fi prezenți, alături de trupa Teatrului Masca, artiști din Olanda, Portugalia, Spania, Serbia, Anglia, Israel și SUA.

Festivalul Internațional de Statui Vivante  va  debuta Vineri, 14 iunie, ora 20.00,  în Grădina Casei Filipescu-Cesianu, Noaptea Statuilor Vivante  marcând deschiderea oficială a evenimentului. Grădina cochetă și elegantă situată pe Calea Victoriei, va devini un cadru seducător în care poveștile statuilor vivante din Olanda, Portugalia, Israel, SUA, Anglia, Spania și Serbia se împletesc cu parfumul poveștilor din secolele trecute, parfum ce ne propune amintirea unui București neasemuit de frumos, dar și speranța că acest oraș merită în continuare să fie iubit.

Următoarele trei zile ale Festivalului se vor desfășura în:

  • Parcul Al. I Cuza (15 iunie),
  • Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău), intrarea din Șos. Nordului (16-17 iunie)

Astronauți, personalități istorice, zei, personaje de benzi desenate și eroi din ultimele filme de la Hollywood, actori care vă vor povesti istoria dansului din egiptul antic până în prezent. Sunt numai câteva dintre cele 45 de spectacole pe care Teatrul Masca le aduce la Festivalul Internațional de Statui Vivante, editia 2019. Pe lângă reprezentațiile artiștilor, spectatorii vor avea acces la expoziții de fotografie și de costume, la demonstrații de machiaj, spații de documentare cu materiale informative despre teatrul outdoor și statuia vivantă.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Detalii Eveniment

Perioada:
14-17 Iunie 2019

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL