Festivalul Luminii 2017 – București

Saturday 30 September 2017
București

Cercetașii României au creat Festivalul Luminii, un eveniment care sa te scoată din cotidian și să te aducă mai aproape de bucuriile simple ale vieții.

„Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți.” – mesajul lui Robert Baden Powell – fondatorul mișcării cercetășești.

Asumându-și acest îndemn, Cercetașii României au creat Festivalul Luminii, un eveniment care sa te scoată din cotidian și să te aducă mai aproape de bucuriile simple ale vieții.

E cadoul nostru pentru tine, pentru familia ta, pentru prietenii tăi și pentru toată comunitatea , menit să ne aducă mai aproape unii de alții.

După încercarea din Mai, ne-am luat inima în dinți să aducem totuși festivalul și bucureștenilor, de această dată într-o seară de toamnă. Vă așteptăm pe 30 Septembrie în parcul Carol pentru o zi și o seară presărată cu trăiri mărunte dar frumoase!

#Cercetași #ONCR #CercetașiiRomâniei #FestivalulLuminii #FL2017 #BucuriiMărunte #Scouts #București #Kid Friendly

Eveniment / facebook: https://www.facebook.com/events/278640235958323/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 30 September 2017

Program:
16:00 - 22:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Carol. Parc Kid-friendly în Bucuresti, Sectorul 4

Județ:
Bucharest

Oraș:
Bucharest

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL