Festivalul Micului Cel Mare @ Parcul Național

30 Aprilie - 05 Mai 2019
București

FESTIVALUL MICULUI CEL MARE
30 APRILIE- 5 MAI 2019, PARCUL NAȚIONAL

Polul distractiei de 1 Mai se muta anul acesta in Parcul National din sector 2 Bucuresti, la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE!!!
Petrecem 1 MAI MUNCITORESC toata saptamana, începând de MARTI 30 APRILIE şi până DUMINICĂ 5 MAI, aşa cum se cuvine, cu sute de kilograme de mititei tradiţionali din vita, porc, peste sau curcan si mici de vânat stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!
1 MAI MUNCITORESC CU 1 MIC REGESC!

Vedeta festivalului va fi, cum alftel, MICUL! Pregătit în toate formele şi pe toate gusturile: MICUL DOLOFAN, MICUL CEL MAI MIC, şi aşa-zisul MIC REGESC, MICUL DE 100 DE METRI! Vom vedea cine se va încumeta să-l dovedească!

Şi pentru că de 1 Mai toată lumea trebuie să guste un mic, inventăm şi reţete noi pentru cele mai sofisticate gusturi: mici din peşte sau curcan! Indiferent de reţetă, regula e clară: micii trebuie stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!

FESTIVALUL MICULUI CEL MARE editia a VII-a, pregateste anul acesta vizitatorilor o surpriza URIAȘĂ! Uriașă, pentru ca am pregatit un show pe cinste, unde toata lumea va avea de câștigat!
CONCURSUL DE MÂNCAT MICI !!! PREMII SUBSTANTIALE PENTRU PARTICIPANTI SI CASTIGATORI !! DORITORII SUNT AȘTEPTAȚI PENTRU ÎNSCRIERI MIERCURI, 1 MAI, ORA 10:00, DOAR CU TALENTUL SI POFTA DE A MÂNCA!!!

Ospatul din Parcul National va fi inveselit in cantec si joc, pe masura generozitatii gazdelor, a organizatorilor, spre bucuria oaspetilor, de asemenea nelipsita fiind competitia inedita de mancat mici.

Pe langa vedeta evenimentului, Micul Cel Mare, va mai puteti infrupta din pastrama la ceaun, bulzul traditional, carnati, tocanite si tochituri gatite dupa retete vechi traditionale, frigarui si fripturi, gratare aromate si mancare la ceaun cu nemiluita!

Toate aceste bunatati vor fi stropite cu bere… din belşug!
La un asa festin nu vor putea lipsi placintele alese, cozonaci si poale-n brau, dulciuri si dulceturi, brânzeturi şi afumături, jamboane , muschiuleti, toate preparate proaspete si fragede special aduse pentru a ne infrupta din ele, pastrama care va sfarai pe gratare, carnati, costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, visine si pere.
Ospăţul nu va fi desăvârşit fără un desert delicios, iar aici oferta e bogată :vestite placinte muntenesti, poale-n brau moldovenesti, placintele dobrogene cu branza, toate, preparate ce contin ingrediente suta la suta naturale si gatite dupa cele mai vechi retete traditionale, miere, dulceturi, siropuri si sucuri naturale, mere aromate, turtă dulce, prajituri si ciocolata de casa, kurtos kalacs, îngheţată, toate, delicii pregatite in casa.
În târg se vor găsi și obiecte tradiționale, lucrate cu multă măiestrie de meșteri autentici, cadouri cu totul deosebite, ii cu alesături, rochii din lână împâslită, genți din piele naturală cu motive naționale, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă.

Intrarea este liberă de dimineaţă şi până seara târziu!!!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Aprilie - 05 Mai 2019

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL