Festivalul Național Studențesc de Colinde și Tradiții de Crăciun 2019 | Cluj-Napoca

Sâmbătă 07 Decembrie 2019
Cluj-Napoca

Festivalul Național Studențesc de Colinde și Tradiții de Crăciun ”Laurențiu Hodorog”, Ediția a VI-a este evenimentul de suflet, din pragul sărbătorilor de iarnă, la care îi invităm pe toți clujenii iubitori de folclor și tradiții autentice să participe!

Festivalul este organizat de Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” și Ministerul Tineretului și Sportului, la inițiativa domnului Director Flavius Milășan de a dedica acest eveniment și a onora astfel memoria celui care a fost Laurențiu Hodorog, primul Director al instituției, un mare iubitor al tradițiilor și obiceiurilor populare românești din preajma Crăciunului.

Ca de fiecare dată, invitații noștri ne-au demonstrat că fiecare ediție a Festivalului Național Studențesc de Colinde și Tradiții de Crăciun ”Laurențiu Hodorog” este una specială, prin aportul de culoare locală, specifică zonei pe care o reprezintă, ilustrată atât de bine prin intermediul costumelor populare, măștilor autentice, cântecelor, jocurilor și interpretării artistice a personajelor devenite deja legendă în mitologia populară românească: Capra, Ursul, Dansul Căiuților.

Vor urca pe scenă, începând cu ora 18.00:

• Ansamblul Folcloric Studențesc ”Mărțișorul” – Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca, soliste Andra Cocian și Giulia Medrea
• Ansamblul Folcloric Studențesc ”Doina Carpaților” – Casa de Cultură a Studenților din Iași
• Ansamblul Folcloric Studențesc ”Doina Timișului” – Casa de Cultură a Studenților din Timișoara
• Ansamblul Folcloric Studențesc ”Românașul” – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
• Ansamblul Folcloric Studențesc ”Mugurelul” – Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Piaţa Lucian Blaga 1-3, Sala de Spectacole ”Laurențiu Hodorog”.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Intrarea se face pe bază de Invitație, valabilă pentru două persoane. Invitațiile se oferă în mod gratuit, în limita locurilor disponibile și se pot ridica de la Agenția de Bilete de la parterul Casei de Cultură a Studenților, precum și de la Cinematograful ”Florin Piersic”.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Decembrie 2019

Program:
19:00 - 22:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL