Festivalul Rezistența Electronică | Quantic

Vineri 02 Martie 2018
București

Proiectul „Rezistența Electronică” este energia pasionaților de muzică electronică independentă din România. Acest gen muzical este încă prezent în industria muzicală națională și are un loc și rol special. Totodată, proiectul pune în evidență faptul că mai multe entități cu valori similare pot conlucra pentru un scop comun.

Pentru această primă ediție și-au unit forțele: Munteanu (promoter de evenimente), formațiile Crowd Control, Omelette, Tourette Roulette și Karpov Not Kasparov. Lor li s-au alăturat Andrei Irode (și invitații săi) și Călin.

Evenimentul se va desfășura la Quantic, pe data de 2 martie 2018.

Desfășurătorul evenimentului.

19:30 – Open doors & Warm-up cu Călin
20:30 – Crowd Control live act
21:10 – Călin DJ set
21:30 – Tourette Roulette – live act
21:10 – Andrei Bucureci DJ set
22:30 – Andrei Irode & Invitații live act
23:10 – Călin DJ set
23:30 – Karpov not Kasparov live act
00:10 – Călin DJ set
00:30 – Omelette live act
01:10 – Călin DJ set
01:30 – All artists Jam Session
02:00 – After-party cu Călin

––––––––––––

Crowd Control este un proiect bucureștean de electro-fusion care invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, vizualuri animate cu colaje suprarealiste și muzică independentă.
Componență:
Cosmin Coshmelin Gabăr – Production, Drums, Synths, Digital Drums
Andrei Bucureci aka Intimidatah – Vocals, Spoken-Word
Razvanescu Gabăr – Synths, Production, Strings & Pianos

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Omelette este o trupă synthpop/synth-punk cu influențe din anii ’80 și accente electronice personale moderne, înființată în 2015 în București. În octombrie 2017, Omelette au lansat albumul de debut „With a Rose, with a Fire”, ce include piesele „Kissing” și „Luna”, difuzate în heavy-rotation la radiourile dedicate.
Componență:
Dez (voce/compoziție)
Alin Zabrauteanu (compoziție/ sound production)
Vali Chincisan (visuals)
https://www.facebook.com/omeletteofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=BB0IlXBeqCg

Tourette Roulette este una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, oscilând de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.
Trupa s-a format în vara anului 2014 și a împrospătat scena muzicală alternativă cu un sound cameleonic și cu videoclipuri cu o abordare îndrazneață precum “Stars”

Karpov not Kasparov este unul dintre cele mai bune produse de export synth-pop/dance/electronic din România ce a cântat în ultimii ani pe scene de club și la festivaluri din toată Europa (de la Londra la Berlin, de la Oslo la Milano, de la Paris la Viena).
Sunetul lor amintește de disco-ul anilor ’80 fiind optimist și dansabil. Se simt și unele influențe jazz sau folclorice. Albumul lor din 2016 a fost declarat „cel mai bun al anului” de revista Scena9 și „probabil cel mai bun album electronic din România ultimilor 30 de ani” de blogul muzical Muzici&Faze.

Andrei Irode a fost implicat în multe proiecte muzicale, dar mai degrabă în calitate de organizator, nu de producător, DJ sau artist. În cadrul acestui proiect, el antamează nume sonore din industria muzicală.
„Mi se pare că muzica viitorului reprezintă o colaborare a tuturor genurilor muzicale: electro, hip hop, metal. În momentul de față observ o supra nisare a muzicii, lucru cu care nu sunt de acord. Cred într-o scenă unită, cred în colaborarile între artiști care provin din medii diferite.”

Calin spune despre el că este un „înșiruitor entuziast de track-uri”. Cei care i-au ascultat set-urile din 2011 și până în prezent, spun că-i mai mult de-atât. Pasionat de sound-urile care se regăsesc în stiluri muzicale diferite, dar adunate preponderant în jurul genului Electronică, el reușește să împrumute publicului sau dragostea de sunet, dintr-un impuls și nerv continue.

Munteanu este promoter si organizator de evenimente din București.
Pe a sa pagină de Facebook promovează oameni faini și creativi din București, artiști, trupe, localuri, concepte inovative, evenimente ce au loc în București (spectacole de teatru independent, concerte, expoziții, tururi ghidate, spectacole de dans contemporan, festivaluri etc.).

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 02 Martie 2018

Program:
19:00 - 03:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL