Fetita Dora si maimuta. Spectacol de teatru de papusi si mascote +2 ani | Cluj-Napoca

11:00
Duminică 26 Martie 2023
Cluj-Napoca

Golden Party te invită la spectacolul de teatru de papusi pentru copii Fetita Dora si maimuta, un spectacol ce se joaca duminica 26.03 la Cinema Marasti.

Cunoscuta fetita Dora , este o fetita care porneste intr-o noua aventura muzicala, insotita de prietenii ei: maimutica Boots, ghiozdanelul ei si harta.

Showul educativ are ca element central interactivitatea, si descoperirea obiceiurilor prin intermediul dansului reusind sa comunice cu prietenii ei trecand peste obstacole si atingandu-si țelurile.

Invitatii speciali din desenele animate Minnie si Mickey ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive, toti copiii vor primi cadou un balon modelat cadou.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.
Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 50 minute
Regia: Sabina Arsenie
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiență copii +2 ani
Locația: Cinema Marasti, str. Aurel Vlaicu nr.3 a, Cluj-Napoca
Data: Duminica 26.03 orele 11:00
Tarif bilete : de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-19 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!
Atenție, se fotografiază!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Martie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL