First kids on Mars. Expozitie interactiva si educativa pentru copii 5-14 ani | Iași

20-29 Septembrie 2019
Iasi

First kids on Mars este o expozitie interactiva si educativa pentru copii. Copiii vor trai o aventura extraordinara, invatand despre sistemul Solar si planeta Marte, inconjurati de elemente de butaforie de o calitate exceptionala, precum cele de muzeu, simuland o misiune de colonizare a planetei Marte, implicandu-se in multe jocuri interactive captivante. Vor invata prin joaca despre calatoria spre Marte si provocarile umanitatii de cucerire a spatiului.

Copiii vor invata despre sistemul solar si obiectele ceresti, despre gravitatie si viata astronautilor, despre calatoria pe Marte si despre colonizarea planetei Marte. Isi vor testa abilitatile de astronauti in diverse misiuni din baza martiana. La sfarsit vor face poze haioase si vor primi diplome pentru curajul dovedit in aceasta misiune. Pe parcursul aventurii vor experimenta realitatea augmentata si vor vedea toate planetele si robotul Curiosity chiar in fata lor, folosind aplicatii speciale educationale.

Prețul unui bilet este de 15 lei de persoană, iar programările se pot face la Centrul Info Iulius Mall Iași sau la telefon 0232.208.500, incepand cu 16 septembrie.

Unde? Iulius Mall Iași

Pentru grupurile educationale programarile se pot face la telefon 0723.245.482.

Expozitie recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 5-14 ani.

Detalii Eveniment

Perioada:
20-29 Septembrie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL