Frozen: Regatul de Gheață. Spectacol interactiv LumiLand

Duminică 11 Februarie 2024
București

Bun venit din nou în LumiLand – Teatru pentru Copii! 🌟 Alăturați-vă nouă în această fascinantă călătorie în Regatul de Gheață! Într-o zi de iarnă fermecată, prințesa Anna și regina Elsa vă invită să explorați împreună cu ele tărâmul lor de basm.

📅 Când: 11 februarie 2024, orele 11:00
🕚 Ora: 11:00
🎭 Durată spectacol: 35 de minute/ 1 oră Petrecerea Prietenilor LumiLunzi
✨ „Frozen: Regatul de Gheață” – O Aventură Plină de Magie și Prietenie!

Povestea începe odată cu descoperirea puterilor magice ale Elsei, care transformă totul în gheață. Anna, alături de prietenii ei simpatici, Olaf și Sven, se îndreaptă spre muntele înghețat pentru a desface blestemul și a readuce căldura în Regatul de Gheață.

În această aventură plină de magie și prietenie, copiii vor intra în lumea fermecată a personajelor iubite din „Frozen”. Cu muzică captivantă și momente pline de emoție, spectacolul va captiva inimile celor mici și celor mari.

Dar şi mai important este cǎ cei mici pot deveni personaje în aceastǎ poveste magicǎ de iarnǎ deoarece spectacolul este unul interactiv.

După finalul spectacolului, continuăm să sărbătorim cu o petrecere, unde copiii se vor bucura de activități distractive, dansuri, cântecele.

🎟️ Bilete disponibile acum – Detalii la telefon +40 748 831 687

Asigurați-vă locul în această călătorie magică în LumiLand – Teatru pentru Copii! ❄️

📍Bd. Hristo Botev, nr. 1, Bucuresti – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/780414530575573/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 11 Februarie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL