Frozen Regatul Înghețat. Spectacol muzical în limba română @ Constanța

Miercuri 23 Noiembrie 2022
Constanta

Spectacolul EVENIMENT “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” revine la Centrului Multi Fuctional Educativ pentru Tineret Jean Constantin din Constanta pe 23 Noiembrie 2022 de la ora 18:00.

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul revine la Constanta, cu o adevărată surpriza.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: : Emil Mitrache (Americanul)/ Maria Marin – Nepotul Trol, Lulu Raluca Trăsnea – Răspandac, Vasile Filipescu / Jean Lemne – Regele Trol, Nicole Cryss Chiscociu – Elsa, Alexandra Tudorache – Anna,Sergiu Antoniu Roban – Hans, Vlad – Cristoff, Țintă Constantin – Olaf, Maria Alexandra Tarcu – Sven, miscare scenica si dans Momo Sanno

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Regia: Elena Nicolau
Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)
Scenariul: Zully Mustafa
Coregrafia: Momo Sanno
Scenografia: Ovidiu Pascal
Costume: Geanina Punkoști.

Unde? Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, Bulevardul Ferdinand, nr. 56, Constanța.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 23 Noiembrie 2022

Program:
18:00 - 19:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL