Full Moon TranceDance Journey~ Spirit Dance

Marți 19 Februarie 2019
București

Te invitam cu bucurie sa onoram impreuna luna plina din februarie prin practica Spirit Dance, o calatorie interioara sustinuta de elemente din tantra, meditatie si Trance Dance- un mix de miscare corporala, ritmuri dinamice de toba, tehnici de respiratie, intentia pe care o punem in ritual/ dans si – mai ales- folosirea unei banderole (pentru ochi)- impreuna stimuland o stare de transa care duce la claritate mentala, deschiderea altor simturi decat cel vizual, vigoare fizica si bunastare generala.

Prin acoperirea ochilor cu o baderola, Trance Dance provoaca dansatorul sa-si deschida celelalte simturi decat cel vizual, sa se lase condus de muzica intr- o calatorie interioara ce nu este limitată la percepţiile noastre obişnuite ale spaţiului/timpului.

Spirit Dance se regaseste in fiecare dintre noi. Metoda este o meditatie ritual prin respiratie constienta si dans ce iti ofera spatiu sa fii doar tu insuti, fara masti, fara pretentii…Poti veni fara sa fie necesara vreo explicatie sau vreo analiza, vino doar sa exprimi si sa traiesti dansul fiintei tale. Respiratia si Dansul fac parte din noi, din viata, totul se misca si coexista intr-un ritm…Nu e nevoie sa ‘stii’ sa dansezi sau sa stii pasi de dans pentru a participa, practica Spirit Dance este o calatorie interioara. Este o calatorie sustinuta de o tehnica energizanta de respiratie, miscare, dans liber si intuitiv, diferite ritmuri de toba si banderola care ne acopera ochii pentru a fi conectati la noi insine, la ce simtim.

Cu cat dansam mai mult cu atat mai mult ne relaxam in orice aspect din viata noastra…
Recreind ritualuri ancestrale de vindecare si transformare, folosind tehnici si metode contemporane, practica Spirit Dance este o celebrare a vietii asa cum ni se ofera ea, o scufundare in inconstient si in spatiul spiritului/ energiei vietii. O intoarcere catre noi insine, catre radacinile noastre, catre casa noastra interioara…

Vino sa te onorezi, sa te celebrezi pe tine, sa fii tu insuti fara constrangeri, sa calatoresti catre si dincolo de tine …

Kiran (Romania) şi Jivan (Portugalia) au o practica personala de peste 20 ani cu diferite metode de miscare si de transformare interioara. Exploreaza ritualuri samanice de 12 ani, din 2008 ghideaza si sustin impreuna sesiuni si workshop-uri experientiale de miscare, dans, exprimare si constientizare corporala si emotionala, meditatie. Au adus si raspandit in Romania Ritualul Trance Dance ca si practica regulata din 2010. Inspirati de practica lor personala cu tantra si meditatia, inspirati de explorarea dansului si miscarii ca si metoda de relaxare, echilibrare si chiar vindecare, inspirati de tehnicile lui Osho (initiatorul folosirii muzicii, banderolei si dansului ca metode de explorare, transformare si meditatie) si de Frank Natale (creatorul Ritualului Trance Dance asa cum se practica astazi), Kiran & Jivan au creat practica Spirit Dance si practica Shaman’s Heart. In ghidarea si sutinerea practicii Spirit Dance incorporeaza elemente din practica lor de meditatie, terapie experientiala orientata pe corp, samanism si tantra.
Mai multe pe pagina lor oficiala de FB:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/

Investitia ta: 120 lei
~Pe langa participare, costul include ceai, fructe si snacks-uri sanatoase pe care le vom savura la sfarsitul ritualului 🙂

Inscrieri la: [email protected], WhatsApp/ Tel +40 728 775498 (Kiran)
***Inscrierea este valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii pentru plata la inscriere.
***LOCURILE SUNT LIMITATE LA 36 DE PARTICIPANTI!***

*Va rugam sa fiti la sala cu 15 minute inainte de incepere pentru a va schimba (daca e nevoie), pentru facilitarea accesului in sala si pentru a fi in spatiu intr-un mod confortabil.
*Va invitam sa aveti haine lejere de schimb (care sa nu va incomodeze in miscare/ dans) si aduceti-va propria bandana/ baderola daca aveti. Vom avea si noi banderole.
………
‘The SPIRIT in MOTION heals, expands, circles in and out of the body, moving through the layers of CONSCIOUSNESS from inertia to ecstasy. Open to Spirit and you will be TRANSFORMED.’ – G. Roth

*Spirit is a Dancer*

Unde? Hermitage. urban spiritual hub, Str. Mihai Eminescu nr. 127 (intre Viitorului si V. Lascar), Bucuresti


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Marți 19 Februarie 2019

Program:
19:00 - 21:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL