Fundația Löwendal

  Daca va doriti activitati pentru copiii intre 8 si 10 ani, interesante dar si educative, JuKaVa și Fundația Löwendal va invita la atelierele de spontaneitate și imaginație!

  Atelierele sunt organizate in 6 întâlniri, cate o intalnire pe saptamana, incepand cu 5 noiembrie si pana pe 10 decembire.

  Aici copiii își inventează propriile povești pline de situații haioase și aventuri, jucând chiar ei rolurile.
  Micuții vor învăța să se exprime creativ, să fie spontani și vor căpăta lejeritate și încredere în sine.

  Atelierul e menit să creeze un spațiu prietenos unde copiii să experimenteze situații provocatoare, în care sunt sprijiniți să găsească propriile soluții, exersându-și creativitatea și spontaneitatea. Situațiile „problemă” vor apărea în mod natural în poveștile inventate chiar de ei, ce au la bază principii de improvizație și dramatizare.
  Reușitele lor în aceste contexte le vor crește încrederea în sine și îi vor ajuta să conștientizeze că pot alege să reacționeze în multe feluri la o situație reală de acasă sau de la școală, cu mai multă empatie și concentrare pe moment.
  *facilitator: Alina Plăișeanu

  Atelierul va fi o înșiruire de povești și jocuri de coeziune, cunoaștere, adaptare, catalizare, interacțiune, exerciții de teatru de improvizație, cu accent pe expresivitatea verablă, tonalitate, voce, mimică și pantomimică.

  Cost de participare: (plata se face la fața locului, cash)
  55 lei/întâlnire
  270 lei/atelier (reducere de cca. 20% la plata integrală)
  10 locuri
   


   RECOMANDARE

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  P-ța Gh. Cantacuzino, nr. 1

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU