Grădina cu Filme – Cinema & More | 2 iunie – 2 octombrie

07-10 Iulie 2022
București

Primăria Capitalei prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, a redeschis, în data de 2 iunie 2022, Grădina cu Filme – Cinema & More din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, spațiu care propune un program artistic diversificat în cel de-al nouălea sezon: proiecții de filme, concerte acustice, sesiuni Q&A cu personalități din industria cinematografică din România, spectacole de teatru, show-uri de stand-up comedy.

Grădina cu Filme – Cinema & More din Piața Alexandru Lahovari nr. 7 este un proiect care a reușit să se impună, de-a lungul celor opt ediții, drept una dintre cele mai apreciate locații culturale estivale din centrul Bucureștiului, recreând atmosfera grădinilor de vară într-un spațiu dedicat artei cinematografice, teatrului, muzicii și dezbaterilor culturale.

Înainte de toate, Grădina cu Filme este un spațiu de promovare a producțiilor cinematografice în cele mai diverse forme, prin serile speciale dedicate filmului românesc și filmului european – programe care au devenit deja o tradiție pentru publicul cinefil din București, precum și prin serile dedicate filmelor internaționale.

PROIECȚII DE FILM

Cea de-a noua ediție #GradinacuFilme se desfășoară în perioada 2 iunie – 2 octombrie 2022, de joi până duminică, și continuă cu succes două dintre cele mai cunoscute programe: Seara Filmului Românesc – deja un reper în programul spațiului, cu dezbateri din lumea cinematografiei autohtone și un program curatoriat de Ileana Bîrsan și Seara Filmului European, prin care aduce în prim plan perspective culturale și cinematografice unice, în parteneriat cu institute culturale și ambasade din România.

 

Publicul este invitat să descopere și în anul 2022 filme românești, alături de criticul de film Ileana Bîrsan, care va susține după fiecare proiecție o sesiune de întrebări și răspunsuri cu regizori, actori, producători sau protagoniști de renume din industria cinematografică românească, implicați în producția peliculelor difuzate în seara respectivă.

Vara aceasta, Grădina cu Filme – Cinema & More devine, pe rând, un cinematograf în aer liber, o ,,sală” de concerte acustice unde vor cânta unii dintre cei mai îndrăgiți artiști, un club de comedie prin spectacolele de stand-up comedy și un teatru de vară.

Unde? Bucuresti, Piața Alexandru Lahovari nr. 7

gradina cu filme program 2022 gokid gradina cu filme 2022

Detalii Eveniment

Perioada:
07-10 Iulie 2022

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL