Grădina de Primăvară în Kiseleff | 13-14 Aprilie

13-14 Aprilie 2019
București

UPDATEDin păcate, cum vremea din weekend nu se arată deloc prietenoasă, Grădina de Primăvară din Parcul Kiseleff nu va mai avea loc. În schimb, vă așteptăm alături de noi la Grădina de Primăvară în Grădina Icoanei, pe 20 – 21 aprilie, cu workshop de drumming, teatru pentru copii, yoga pentru familii, atelier de plantat răsaduri pentru cei mari și mici și o mulțime de lucruri faine de văzut și de luat acasă!

În weekendul 13 – 14 aprilie ne reintrăm în ritm, dăm jos din straturi și din moleșeală și ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban pentru toată familia din centrul orașului, care se va desfășura în Parcul Kiseleff.

Începem cel de-al nouălea an de când la Grădina cu Artiști am scos artizanii în stradă și pregătim târg mare cu artizani pricepuți care ne aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, înghețată și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Nu îi chemăm doar să își expună comorile dar să ne arate și din secretele manufacturării așa că vă așteaptă multe ateliere pentru cei mici și mari.

În zona de lounge puteți lenevi pe perne, la firul ierbii, unde vă îmbiem la jocuri și citit.

Detalii Eveniment

Perioada:
13-14 Aprilie 2019

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL