Acum câteva săptămâni, am copt la jar în grădină la Băneasa vinete de captură de la fermă. Și-au fost atât de bune că le-am mâncat pe toate. Au fost și Veta și Vinetu. Și-au zis că mai vin dacă facem și zacuscă.
Așa că peste două weekenduri, mai pe după amiază, punem iar la copt chiar la noi în grădină, cea mai mare zacuscă din București. Tot la jar. O așezăm pe masă lângă cele mai proaspete roșii și specialități de brânză de capră.
Nasul Roșu – ferma de legume de lângă București, aduc cu ei vinete de captură, roșii roșii dar și galbene sau roz sau portocalii, cât și ardei gras-gras-gras, și ceapă un pic dulce dar și-un pic iute.
Preoțescu, Crescător de Capre – fermă de capre și producător de brânzeturi – vor aduce cu ei câteva specialități de brânză din lapte crud de capră.
Pâine din-aia bună cu maia luăm de la My Maia și poate o rupem și-o mâncăm chiar cu mâna.
Ce turnăm la draft: to be confirmed…
Facem și farmers market, că dacă vă place să luați să duceți și acasă. Nu se fac rezervări. Vom servi bunătățile după principiul primul venit, primul servit. Veniți! Cum să nu veniți?
Unde? Ground Zero Beer, Str. Someşul Rece 123