Grădinărit în Cișmigiu | Grădina cu Oameni

13-20 November 2021
București

🍁 Se anunță un noiembrie călduros, iar munca fizică în grădină e izvor de sănătate fizică și mentală. În plus, poate fi desfășurată în deplină siguranță, respectând măsurile legale de distanțare pentru a ne proteja de Covid.

În așteptarea avizului de la Ministerul Culturii pentru lucrările de grădinărit și plantările programate în zona Rotondei Scriitorilor și La Cetate, am decis să le dăm o mână de ajutor ALPAB, pentru a pregăti de iarnă florile de pe Parterul Central.

🌹 Sub îndrumarea specialiștilor de la ALPAB, vom săpa și curăța de ierburi florile plantate luna trecută, pentru ca, la început de primăvară, să ne bucurăm de o explozie culori.
Evenimentul este gratuit, dar participarea se face pe baza Certificatului Verde (vaccinare/trecere prin boală), prin înscriere în prealabil cu formularul: https://forms.gle/T3qCbzahV4HuqFQT7

Nu vrem să ținem locul administrației publice, dar nici nu dorim să ne scuzăm prea mult în fața cârcotașilor de canapea. Munca de voluntriat nu e o rușine, cu atât mai mult acum, când e nevoie de ea.

……………………🍂……………………

🌿 Grădina cu Oameni | Cișmigiu 🌿 este un proiect de educație ecologică și activare comunitară implementat de echipa de voluntari din Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu. Proiectul abordează echilibrul ecosistemului Grădinii Cișmigiu și al zonelor adiacente rezidențiale, punând în legătură specialiști din domeniile asociate ecologiei, comunitatea locuitorilor din zonă, bucureștenii care îndrăgesc Cișmigiul și autoritățile administrative printr-un proces participativ de educație aplicată.
Proiectul cuprinde patru direcții: peisagistică și grădinărit urban, ecologie sonoră, apicultură urbană și ornitologie și faună urbană. Atelierele de grădinărit invită participanții la o înțelegere a a spațiului verde din Cișmigiu din perspectivă ecologică și de patrimoniu, explorând întâlnirea dintre fauna Cișmigiului, elementele construite și cele vegetale în raport cu diferite activități umane.

Detalii Eveniment

Perioada:
13-20 November 2021

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
B-dul Regina Elisabeta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL