Grupuri de Socializare și Joacă Liberă la Sensory – Iași

16:00 - 18:00
Joi 20 Iulie 2023
Iasi

Interacțiunile sociale îmbunătățesc abilitățile de comunicare, cresc empatia, stima de sine, starea de bine și sănătatea; lucruri esențiale pentru dezvoltarea copiilor!

⭐️Săptămâna aceasta ne întâlnim Joi, 20 iulie, de la 16:00 la 18:00 pentru multă distracție și socializare pentru cei mici și pentru părinți!

🤩În cadrul acestui grup, ne-am propus să oferim copiilor oportunitatea de a explora și descoperi lumea într-un mod plin de bucurie și în siguranță. Camerele noastre senzoriale sunt create cu grijă și atenție, într-un mod care să stimuleze toate simțurile celor mici.

🌈Fiecare cameră senzorială este proiectată pentru a dezvolta abilitățile cognitive, motorii și sociale ale copiilor. Aici, micuții noștri exploratori vor putea să se joace și să se distreze într-un mediu adaptat nevoilor lor specifice, cu materiale și jucării potrivite vârstei lor.

😊În plus, grupul nostru de socializare oferă oportunități unice pentru interacțiunea cu alți copii de aceeași vârstă și pentru dezvoltarea abilităților sociale.

Vă asigurăm că toate măsurile de siguranță și igienă sunt respectate în permanență în camerele noastre senzoriale, pentru a vă oferi liniștea necesară. Personalul nostru specializat și iubitor de copii va fi mereu prezent pentru a asigura că fiecare copil se simte în siguranță și protejat.

📩Pentru înscrieri, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe Facebook/Instagram/WhatsApp sau să ne sunați la 0720 909 969!

Cu drag și entuziasm,
Echipa Sensory!

📍 Sensory, Morilor nr 11, Iasi

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/sensoryiasi

347034634_204688299087910_4423497292778422668_n

Detalii Eveniment

Data:
Joi 20 Iulie 2023

Program:
16:00 - 18:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL