Halloween la Casa Experimentelor | 2018

Duminică 28 Octombrie 2018
București

O zi speciala cu multe surprize… experiment!

Intre orele 12:00 – 20:00 (ultima intrare la ora 19:00) din ziua de 28 octombrie, vizitatorii sunt așteptați costumați, atât cei mici, cat și cei mari.

În fiecare ora, cel mai creativ costum va fi premiat! Fiecare vizitator costumat va primi la intrare un numar de concurs care va fi prins de costum, iar ceilalti vizitatori vor fi invitati sa voteze costumul care ii incanta cel mai mult.

Costumele clasate pe primele trei locuri din fiecare ora (cu cele mai multe voturi) vor primi din partea Casei Experimentelor cate un premiu. In cazul in care vor intra in concurs mai putin de 4 costume pe ora, se va acorda doar premiul I.

Vezi toate evenimentele din weekend

Pentru a participa la eveniment, trebuie sa va faceti rezervare online (puteti apasa butonul Book Now / Rezerva Acum din pagina de Facebook – va duce pe site-ul nostru, apoi urmati meniul de rezervari). Aceasta cerinta este data de faptul ca numarul de locuri este limitat la 60 de persoane pe ora! Rezervati atatea ore cate doriti sa stati la noi!
Va asteptam inspaimantati! 😱😱😱

PS: Toti copiii inscrisi la activitatile de balet, dans contemporan, dans modern & street dance, gimnastica & mini Gym, handbal sustinute de Scoala Copiilor si Minardo Dance Studio au intrarea GRATUITA!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Octombrie 2018

Program:
12:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Casa Experimentelor. Centru Ştiinţific pentru Copii şi Tineri

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Calea Vitan, 242

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL