Happy Gluten Free 2018

Duminică 20 Mai 2018
București

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten vă invită la primul târg cu vânzare dedicat exclusiv produselor fără gluten – Happy Gluten Free 2018!

Vă așteptăm pe 20 mai începând cu ora 10, programul include târgul unde veti avea ocazia să interacționați cu producatori și comercianți care se adresează celiacilor prin produse cu eticheta #GlutenFree dar și workshopuri alături de medici specialiști care vin cu informații valoroase despre această afecțiune. Iar pentru cei mici, am pregătit o piesă de teatru si ateliere de creatie, o zi gluten free plină de distracție!

Targul, seminarele si activitatile pentru copii se vor desfasura in incinta hotelului Hilton Inn Garden (pe 2 nivele, in Sala Cismigiu si Sala Floreasa)

  • Adresa: Str. Doamnei, Nr.12 ( zona Universitate)
  • Programul evenimentului 10:00 – 18:00

Ce se întâmplă la Happy Gluten Free:

– Târg cu vânzare dedicat exclusiv produselor fără gluten – Sala Cișmigiu

Avem peste 10 de expozanți cu game variate de produse: Nutrivita, L’Amande – desserts sans gluten, Eurokalis, Diete Speciale – Amarant.ro, Naturking, Biofuture, HotGispy, Petras Bio, Belli Siciliani si Dietetika Mures.

Accesul este gratuit.

– Workshopuri tematice susținute de medici specialisti – Sala Floreasca Nord

> 11:30-12:00 Dr. Stănescu Popp, doctor gastroenterolog IOMC, cercetător științific, specializat in boala celiacă la copii

“Afecțiuni induse de gluten: asemănari, deosebiri, simptome și protocol de management al bolii”. O scurtă prezentare despre afectiunile induse de gluten, despre diferențele dintre ele și despre cum ne afectează.

> 12:00 – 12:30 Dr. Vasi Balaban, doctor gastroenterolog și diagnostician Spitalul Militar, specializat în boala celiacă la adulti.

“Boala celiaca nonresponsivă la adulți și complicațiile ei”. Despre boala celiacă rezistentă, despre bolile conexe care se pot dezvolta și despre modul cum trebuie urmărită boala la adulți.

> 12:30 – 13:00 Dr. Claudia Nicolae, doctor alergolog.

“Alergiile la cereale: mituri și protocol tratament”. Despre alergia la gluten și alergiile conexe la cereale.

> 13:00 – 14:00 Sesiune Q&A

Accesul la workshopuri se face pe bază de înscriere folosind formularul:
https://goo.gl/forms/XT74QBn7OosSjr1R2

Taxa de participare pentru seria de 3 workshopuri este de 20lei/persoană și se achită numerar la intrare. Taxa include accesul la cele 3 workshopuri și prânz cu buffet suedez cu preparate fără gluten. Dacă veniți cu cei mici, taxa include acces la piesa de teatru și atelierele creative pentru copii.

Membrii ARIG au acces gratuit, în baza cardului de membru.

– Activități pentru copii – Sala Floreasca Sud.

10:30 – 14:00 Activități educative și de recreere pentru copii: piesă de teatru Cartea Junglei (ora 11:00) și diverse ateliere de creație organizate de compania de teatru independent “Atelierul Magdei”.

Accesul este gratuit pentru toții copiii celor care participa workshopurile tematice. Copiii sub 5 ani sunt așteptați însoțiți de un părinte pe toată durata activităților și atelierelor creative.

Evenimentul Happy Gluten Free 2018 are loc în data de 20.05.2018, între orele 10:00 – 18:00, la Hotel Hilton Inn Garden Downtown, str. Doamnei nr. 12, București.

Mai multe detalii aici: http://boala-celiaca.ro/

Vă așteptăm cu drag să creștem comunitatea #HappyGlutenFree!

Happy Gluten Free 2018

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 20 Mai 2018

Program:
10:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL