Hip Hop Street Market @ Grădina Monteoru

20-21 Martie 2021
București

Gradina Monteoru devine gazda Hip Hop Street Market-ului pe 20 si 21 Martie.

Pentru ca distanta dintre artisti, muzica lor si fani, devine din ce in ce mai mare, Groovin’Society a gasit o varianta prin care sa „tinem aproape”.

Interzis Records, Celula de Criza, Stradavarius, Dragonu AKA 47, scoala de dans Challenge Arts si multi alti expozanti, vin cu productiile lor fizice, de la muzica, la accesorii si clothing, in curtea din fata Palatului Monteoru.

Poate ca alta data erai prea ocupat sa prinzi un loc bun la concert si nu ai dat mare atentie merch-ului trupei. Acum ai ocazia sa vezi, sa stai de vorba, sa pleci acasa cu un tricou, vinil, sapca sau orice alt obiect, pe care sa il fluturi mandru la urmatorul eveniment al artistilor tai preferati.

Street Market-ul are loc Sambata si Duminica iar accesul este liber. Respectam distantarea, nu formam aglomeratie si purtam masti. Poate pleci acasa cu o masca mult mai simpatica, pe care nu o vei mai uita „accidental” peste tot. 🙂
Da, va fi si muzica in Gradina din spate dar mai multe detalii vei afla la fata locului.

*Daca esti expozant si crezi ca ai ceva misto de pus pe taraba, da-ne un semn pe [email protected] sau suna-ne: 0724.871.174.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Unde? Grădina Monteoru, Calea Victoriei 115

Hai sa #tinemaproape si sa #sustinemartistii!!

Detalii Eveniment

Perioada:
20-21 Martie 2021

Ora incepere:
14:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL