Hobby Cafe – Cafenea cu terasa

  Cafenea pentru intalnirile de mamici cu copii. Hobby Cafe - Cafenea cu terasa

  Situata pe Sfantul Stefan 20, Hobby Cafe se bucura de un spatiu exterior excelent, o terasa cu mobilier confortabil si o pergola din lemn care adaposteste spectacolele de teatru si serbarile piticilor. Pe timpul verii, terasa se amenajeaza child friendly pentru a gazdui numeroase evenimente: cursuri si ateliere tematice de pictura, olarit, teatru, dans etc.

  Parintii se pot delecta la racoarea copacilor umbrosi cu limonade si cocktail-uri non alcoolice delicioase, in timp ce micutii se distreaza.

  Salonul Tea, situat la etajul unu al cladirii este un spatiu de nefumatori, ideal pentru aniversarile si petrecerile private. Mansarda Hobby a fost gandita ca un party zone, fiind dotata cu Consola Wii, fotbal de masa, board games si alte jocuri care dau tonul distractiei.

  In meniul Hobby Cafe gasiti, pe langa sortimente alese de ceaiuri (ayurvedic, infuzie de fructe) si fresh-uri vitaminizante de portocală, grapefruit, măr, morcov, lămâie, mentă. La capitolul mancare, parintii si copiii pot alege bruschete apetisante cu ton sau somon, faimoasa Quessadilla cu pui, Mega& Wrap Sandwiches, salate proaspete si deserturi delicioase: croissant cu migdale si inghetata, cheese cake, salata de fructe si alte specialitati Hobby Cafe.

  salonul hobby

  PROGRAM CAFENEA Hobby Cafe

  • Luni – Joi: 12:00 – 23:00
  • Vineri: 12:00 – 01:00
  • Sambata: 16:00 – 01:00
  • Duminica: 16:00 – 23:00
  Pentru rezervari, inscrieri la cursuri si/sau cluburi sau pentru orice alta informatie, va rugam sa ne contactati la [email protected], 0724 288 850, 0771 760 238.

   RECOMANDARE


  Mai multe informatii gasiti pe site: http://www.hobbycafe.ro/.

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Jean-Louis Calderon, 58

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU