Iarmaroc Zen – Iarmarocul Părinților și Copiilor – Ediția #3 | 2018

Duminică 25 Noiembrie 2018
București

Iarmaroc Zen de iarnă,
Anunțăm prin goarnă!

Cu toții cunoaștem povestea lunii decembrie și a pregătirilor de Crăciun care pot fi adeseori copleșitoare.

Părinții pregătesc din vreme lista de cadouri, însă nu au timp să aleargă dintr-o parte în alta și ar prefera bineînțeles să fie alături de cei mici.

Finalul fericit îl puteți găsi la Iarmaroc Zen!

Pe 25.11.2018, luați-i pe piticii și veniți împreună la Nod Makerspace, unde puteți să vă distrați, să alegeți cadourile de sărbători, să socializați și să luați pulsul unei comunități de oameni nice, la fel ca voi.

Recapitulare – pentru învățare:


 RECOMANDARE


Când mergem la Iarmaroc Zen? Pe 25.11.2018.

Unde are loc acest eveniment magic? La Nod makerspace.

Cât este taxa participare? 10 lei pentru adulți, în vreme ce copiii au intrare liberă. Nu-i așa că ți-ai dori să fii din nou copil?

Care este intervalul orar între care se desfășoară Iarmarocul Zen? 10:00-19:00.

Cum pot ajunge acolo? Cu mașina personală/metrou – vei coborî la stația Timpuri Noi/ autobuz.

Iarmarocul Zen este un concept de eveniment suport de tip puzzle, dedicat Părinților și Copiilor, unde vei descoperi:

  • 40+ de expozanți, producători și furnizori de produse și servicii pentru copii și părinți – standuri de vânzare cu haine, încălțăminte, accesorii, jucării, cosmetice, delicii culinare pentru mămici, tătici, bunici și pici.
  • 15+ expozanți părinți, cu SH-uri de calitate superioară.
  • Loc de joacă powered by EvertoysLEGO și Mari & Mici.
  • Ateliere pentru copii: de olărit, gătit, reciclare
  • Healthy Food and Drinks Area – O zonă de relaxare cu degustări culinare pentru toate categoriile.
  • Un ceasornicar de serviciu powered by WatchShop.ro.
  • O cabină foto – pentru amintiri de luat acasă.
  • Hidratare din partea casei powered by AQUA Carpatica și The Village – Your Family Hub.
  • Zonă de alăptare și schimbat bebeluși.
  • Consiliere baby wearing powered by Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare – prin care tinerele mamici vor avea posibilitatea de a proba sisteme de purtare, dar și de a învăța cum să ajusteze corespunzător și sănătos un astfel de sistem de purtare a bebelușului.

Despre Iarmaroc Zen

Iarmaroc Zen promovează idea de #comunități și #colaborare între acestea.

Crede în puterea participării active și comune între oameni, idei, concepte, business-uri și servicii care se pot completa și ajuta reciproc. Iarmaroc Zen îi va promova oricând, cu drag, pe cei care fac asta.

Colaborarea între comunități cu principii comune se poate traduce în rezultate concrete pentru părinți, copii și societate.

Însuși acest eveniment este rezultatul unei comunități de peste 1000+ de părinți, cu peste 3 ani vechime, ZenMommy. Această comunitate ne-a arătat puterea cooperării între oameni, mămici, femei smart, curioase, care învață să facă față schimbărilor vieții, să le accepte și să le confrunte.

Iarmaroc Zen este un exercițiu de participare comună între comunități, branduri, oameni, care a reușit să obțină foarte multă deschidere din partea participanților.

Oamenii au nevoie de oameni – oamenii au nevoie de inspirație și susținere.

Principiile după care Iarmaroc Zen își ghidează fiecare acțiune:

• încurajarea unui consum responsabil – refolosirea hainelor sau altor accesorii pentru bebeluși și copii. De aceea există în cadrul târgului și mămici expozante care vând produse second-hand de calitate.

• încurajarea business-urile locale prin susținerea mamelor antreprenor sau a producătorilor și comercianților locali.

• accesul la informații transmise cu blândețe, compasiune, argumente – prin intermediul sesiunilor interactive pentru copii sau tematicilor specifice pentru părinți și viitori părinți.

• susținerea unui consum responsabil.

Membrii echipei Iarmaroc Zen cred cu tărie că părinții au nevoie de susținere necondiționată, pe care o pot primi prin apartenența la un grup/comunitate.

Iarmaroc Zen speră să transmită acest sentiment prin intermediul târgurilor de vară și iarnă, dar și prin proiectul lor de suflet The Village – your family hub, care a început să prindă contur din această toamnă printr-o serie de ateliere și workshop-uri.

Hub-ul dorește să creeze o comunitate offline de susținere a părinților, scopul său fiind de a facilita accesul părinților la diferite resurse specifice provocărilor apărute atât la nivel personal, cât și profesional, odată cu dobândirea noului rol de părinte.

Iarmarocul Zen este mai mult decât un târg unde de obicei ai prilejul să găsești produse de calitate, este o invitație la conectare, la introspecție, la joacă și relaxare, la o duminică petrecută într-o familie extinsă.

Join our village! Join our Iarmaroc Zen!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 25 Noiembrie 2018

Program:
10:00 - 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL