Împodobim Bradul la Muzeul Satului. Concurs de impodobit brazi

29 Noiembrie - 19 Decembrie 2021
București

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează un „Concurs de impodobit brazi”.

În incinta muzeului peste 20 de brazi aşteaptă să fie impodobiți cu decorțiuni aduse de dumneavoastră. Este o activitate in familie, plăcută, vizibilă şi care aduce după sine o vizită gratuită la muzeu.

Concursul se va desfăşura in perioada 22 noiembrie – 19 decembrie 2021 iar după alegerea a trei căştigători aceştia vor primi premii surpriză care vor fi anunțate in data de 20 decembrie 2021 pe website-ul muzeului şi pe rețelele de socializare Facebook/Instagram.

Concurenții vor ataşa bradului pe care l-au impodobit o etichetă cu numele familiei şi vor da check-in din muzeu. cu o poză cu bradul, pe care o vor posta pe rețelele de socializare Facebook/Instagram. Nu sunt permise podoabe sau accesorii ce necesită conectare la rețeaua electrică sau foc deschis! Proiectul face parte din Campania „DESCHIDEM CARTEA FAPTELOR BUNE” şi îşi propune să atragă copii şi tineri spre muzeu, să îi întălnească pe Moş Nicolae (5 decembrie 2021) şi pe Moş Crăciun (19 decembrie 2021), să scrie în Cartea Faptelor Bune şi să doneze haine şi jucării pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

Accesul in muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea combaterea efectelor pandentiei de COVID-19, printre eare obligativitatea purtării măştii de protecţie pe tot parcursul vizitei (interior şi exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 pentru asigurarea desfăşurării activităților în condiţii de siguranţă sanitară.


 RECOMANDARE

bradul-scaled-e1637241163328

Detalii Eveniment

Perioada:
29 Noiembrie - 19 Decembrie 2021

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL