Incepe Scoala de Vara la Cei Trei Muschetari

23-27 Iunie 2014

Prima saptamana din Scoala de Vara de la After-school Cei Trei Muschetari se anunta incendiara!

Prima saptamana din Scoala de Vara Cei Trei Muschetariaduce copiilor un program atractiv, activitati diversificate, interesante si educative in acelasi timp,  care prevestesc o vara de domeniul legendei.

23-27 iunScoala de vara aduce o serie de aspecte pozitive in dezvoltarea psiho-sociala a copilului.Copiii isi fac noi prieteni si isi pun in valoare personalitatea in cadrul grupului. Invata sa ii accepte pe ceilalti, opiniile diferite, dar mai ales invata despre ei insisi. Organizam jocuri si activitati pe echipe, care au rolul de a ajuta copilul sa descopere si sa respecte munca in echipa, sa-si dezvolte spiritul de grup si sa urmareasca obiectivele comune. Interactiunea cu alte persoane stimuleaza atat inteligenta emotionala, cat si inteligenta sociala, ajutand copilul sa se exprime cu lejeritate, sa isi comunice trairile si sa se adapteze colectivului din care face parte.

Incepem luni, 23 iunie, prin a ne cunoaste cu ajutorul unui joculet in care Muschetarii "cu vechime" le ureaza “Bun venit” celor care participa pentru prima data la programul nostru de vacanta. Desi spunem cateva cuvinte despre noi cand ne prezentam, cel mai bine ne cunoastem prin activitati. Mergem sa inotam si sa ne jucam la Piscina Aqua Garden din Club Spa Militari Residence. Vom petrece intr-un mediu foarte elegant, curat, primitor, cu selzonguri comfortabile si multe bazine, in toate zilele de luni din vacanta, cand este putina lume si piscina este practic… a noastra. Dupa-amiaza ne vom relaxa, vom viziona un film de animatie si vom organiza cateva jocuri in aer liber, in gradina si pe terasa after-school-ului Cei Trei Muschetari.

Marti, 24 iunie, avem atelierul ORASELUL CUNOASTERII, un curs tehnic distractiv si interactiv,in care creativitatea copiilor este stimulata si in care copiii sunt implicatiactiv in procesul de invatare. Retinem 20% din ceea ce vedem, 30% din ceea ce auzim si 80% din ceea ce experimentam. Tematica zilei : Alunecari si falii – formarea muntilor de incretire. Cu ajutorul unor materiale ca polistiren, lemn, carton, smirghel, hartie, plastelina vom modela o macheta si vom intelege cum au luat nastere muntii de incretire.

Dupa-amiaza,copiii invata pasi de street-dance cu Ionut Eftene, cel care a castigat premii internationale, a avut numeroase aparitii alaturi de nume consacrate, a dansat in semifinala concursului “Romanii Au Talent”, a invatat hip-hop de la coregrafii artistilor de la Hollywood, a dus dansul de strada pana in Las Vegas, iar acum il aduce la Scoala de Vara Cei Trei Muschetari.

Miercuri, 25 iunie, mergem la JUNGLE LASER MANIA – cel mai atractiv loc de joaca laser tag Bucuresti.Copiii adora lasar tag-ul, iar parintii ar trebui sa stie despre el ca este un joc pe cat de distractiv, pe atat de inofensiv.Cei miciisi dezvolta aptitudini sociale si invata munca in echipa si, foarte important, niciodata nu pot trisa, intru cat totul este electronic.Dupa-amiaza, joaca si jocuri: Teatru de papusi cu personaje create si interpretate de copii.23-27 iuni

Joi, 26 iunie, plecam in EXCURSIE de 1 zi la Ferma Animalelor din Pantelimon. Ne familiarizam cu conceptul de“farm park”, vizitam ferma, participam la un workshop despre animalele crescute in gospodarie si beneficiile alimentelor preparate in mod natural. Trainerul nostru,dl. Christian Nistor, fondator și proprietar al Clubului de Dezvoltare Personală și Educație Nonformală “Yes, YOU Can!”,va organiza un joc de echipa cu tematica Kids Olimpic Games, interactiv, amuzant, de miscare si care va starni pofta de… picnic !

Vineri, 27 iunie, avem
ATELIER de CREATII HANDMADE cu MiMo Creative. In aceasta saptamana vom face decoratiuni de vara, ghirlande frumoase care ne vor impodobi casele.
Dupa-amiaza, la atelierul de cooking, invatam sa facem banana split – o reteta usoara si delicioasa. Preparatele vor fi apreciate de un juriu simpatic si…mancate de micii bucatari.

 

Programul Scolii de Vara este diferit in fiecare saptamana, pachetul se achizitioneaza saptamanal, costa 350 lei si include mic dejun, pranz, gustare, transport, excursie, piscina, precum si toate cursurile si atelierele.

Calendarul complet al activitatilor il regasiti in programul detaliat care se afla pe site-ul nostru http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/activitati-extra. Inscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected], la numar de telefon 0724384924 sau pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/afterschoolceitreimuschetari, unde va invitam sa ne vizitati pentru a fi mereu la curent cu noutatile noastre.

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
23-27 Iunie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Afterschool Cei Trei Muschetari

Județ:
sector 2

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Vaselor, Nr.40

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL