Încrederea în mine şi în ceilalţi. Acasă şi la muncă

Sâmbătă 26 Ianuarie 2019
București

Încrederea este un aspect sensibil al vieţii noastre. Pentru că încrederea se construieşte greu şi se poate risipi în câteva momente. Ai încredere în cei din jurul tău? Dar tu, consideri că eşti de încredere pentru ceilalţi?

Încrederea în ceilalţi începe tot mereu de la mine. Am încredere în mine? Cât de mult mă valorizez, fără să fie nevoie să fac de fiecare dată ceva extraordinar ca să-mi demonstrez că merit? De ce mă critic atât de des? Cum ajung să-mi privesc greşelile ca oportunităţi de învăţare?

Te învit la acest workshop dedicat încrederii, unde vom discuta despre:

– Ce este încrederea, cum se formează şi cum se dezvoltă,
– Care sunt faţetele încrederii,
– Cum apare neîncrederea în mine şi în ceilalţi şi modurile în care o exprimăm,
– Diferenţe de gen: cum percep încrederea femeile şi bărbaţii,
– Neîncredere şi gelozie în relaţia de cuplu,
– Cum îmi domolesc vocea critică,
– Strategii şi exerciţii pentru restabilirea încrederii în sine, acasă şi la muncă.

Încrederea are multe aspecte la care merită să reflectăm. De ex, mulţi oameni consideră că încrederea în celălalt se pierde doar atunci când se întâmplă o ofensă majoră: minciună, infidelitate, furt, manipulare. Adevărul este că, cel mai frecvent, încrederea în celălalt se pierde treptat în situaţiile minore, subtile, uneori neintenţionate, care apar zi de zi.

Am considerat mereu că sunt o femeie în care se poate avea încredere. Să fiu de încredere era o valoare importantă în familia mea, când eram copil. Şi, totuşi, au fost momente în care, fără să-mi dau seama, comportamentul meu a slăbit încrederea unora din jurul meu. După mult timp de frământări, am înţeles că fiecare din noi vedem încrederea prin propriile nostre filtre. De fapt, oricui i s-a intamplat să înşele încrederea cuiva sau să fie „trădat” de cineva.

Avem nevoie să înţelegem mai bine dimensiunile încrederii, să învăţăm moduri mai sănătoase de exprimare, să facem pace cu trecutul, atât cât putem şi apoi să mergem mai departe.

Cine susține workshop-ul? Delia Lungu – psihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator Școala Pentru Cuplu

Când? 26 Ianuarie 2019, între orele 10.30 -13.30.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera, în blocul de lângă Worldclass și având Random Goodies la parter, respectiv în blocul următor după Mega Image. Chiar în fața scării este un spațiu în aer liber amenajat pentru copii. Până la etajul 1 se urcă cu liftul.)

Costuri: 150 lei/persoană pentru înscrierea la un singur modul. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Stare de bine”.

Pentru înscrieri, completează formularul https://goo.gl/NDuH81

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email [email protected] Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la [email protected]

Te aştept cu încredere la workshop!

Delia


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Ianuarie 2019

Program:
10:00 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL