Incubatorul de antreprenoriat civic „Civistarter”

Saturday 27 January 2018
București

100 DE TINERI PENTRU ROMÂNIA URMĂTORULUI SECOL

„Aruncă-te în larg, n-ai să te îneci!” a reprezentat, în angoasa anilor ’80, modalitatea prin care Constantin Noica provoca 22 de tineri să se arunce în apele tulburi ale comunismului și printr-o educație culturală, să schimbe sistemul comunist din interior, printr-o formulă a conștiinței asumate și prin subminarea sistemului însuși. Ideea lui Constantin Noica este și astăzi valabilă și poate fi o inspirație pentru viitorul secol al României: dacă se găsesc 100 de tineri caracterizați de o conștiință civică asumată și de o cutezanță amestecată cu inspirație și dedicație, următorul secol din viața României poate să arate altfel, poate să arate așa cum îți dorești tu să arate o Românie modernă, democrată, liberă și puternică, pentru că noi știm cum îți dorești să arate următorii 100 de ani ai României.

100 de tineri pentru România următorului secol reprezintă un apel la un salt în apele României contemporane, prin care sunt provocați să se arunce în larg și să înoate, să construiască și să modeleze România actuală, 100 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Punctul de pornire îl reprezintă INCUBATORUL DE ANTREPRENORIAT CIVIC „CIVISTARTER”, ediția I, organizat de comunitatea „CORUPȚIA UCIDE”, printr-o serie de ateliere practice și întâlniri cu personalități marcante implicate în viața României, tematica fiind una relevantă pentru realitatea românească de astăzi: Jurnalismul de investigație, Cum iei statul la întrebări, Marketingul de guerilă, Scrierea unei petiții, toate însă reprezentând o modalitate de implicare civică și schimbare care depășește forma civică de bază a protestului stradal care a dominat societatea și a modelat conștiințe în ultimul an.

*** Evenimentul va avea loc în data de 27 ianuarie, între orele 10.00-19.00, la MATER biblioteca de materiale, STR. SPLAIUL UNIRII, NR. 160, Etajul I, SECTOR 4 BUCUREȘTI și va fi urmat de un after-party prin care cursanții vor putea socializa în mod informal la clubul LOKAL, STR. MIHAI EMINESCU, NR. 57, BUCUREȘTI. ***

100 de tineri pentru România următorului secol ți se adresează și ție! Și tu poți fi unul dintre cei 100 de tineri care pot schimba o țară, o mentalitate și un viitor, prin implicare civică, inventivitate comunitară, dedicație și activism. Cum poți face asta? Completează următorul formular: http://bit.ly/2DaQYN5, în modul cel mai implicat și convingător cu putință, rămâi conectat la evenimentul nostru de pe facebook, unde vei afla toate informațiile de care ai nevoie, precum și programul zilei de 27 ianuarie, și dorește-ți să fii unul dintre cei 100 de tineri pentru România!

100 de tineri pentru România următorului secol este formula de implicare civică de performanță din care poți și TU să faci parte!

Calendar de înscrieri:

15-22 ianuarie – primirea formularelor de înscriere
23 ianuarie – selecționararea participanților
24 ianuarie – anunțarea candidaților selecționați

Evenimentul este gratuit pentru cei selectati.
Te poți înscrie completând formularul de mai jos:
bit.ly: http://bit.ly/2DaQYN5

Detalii https://www.facebook.com/events/142294713064196/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 27 January 2018

Program:
10:00 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL