Îngerași cu zambet de copil. Atelier DIY +8 ani | 19 noiembrie

Sâmbătă 19 Noiembrie 2022
București

Dragii noștri, pe 19 noiembrie 2022, de la ora 11.00 la 13.00, vă invităm la un atelier arts&crafts, în care vom realiza un cadou de suflet pentru mari sau mici, un îngeraș cu zâmbet de copil. La acest atelier sunt bine veniți copii, părinți, tineri și bunici, toți cei care doresc să dăruiească în apropiata lună a cadourilor, celui drag, un dar făcut de propriile mâini.

Îngerașii creați de mâinile noastre ne vor aduce cu siguranță multă bucurie, lumină, pace și încredere că nu suntem niciodată singuri și că se poate trăi într-o lume mai bună.

Vom avea la îndemână materiale textile, fetru, lănă colorată, panglici, fundițe, dantele, dar și ace, foarfeci, ațe , practic, toate consumabilele necesare pentru a da frâu liber creativității noastre. Va trebui să aduceți cu voi de acasă doar puțină imaginație și bună dispoziție. Fiecare dintre voi, la finalul atelierului, va pleca acasă alături de îngerașul, care a prins viață ca urmare a inspirației și muncii voastre creative.

La acest atelier pot participa toți cei care sunt îndrăgostiți de cadourile handmade și activitățile arts&crafts, cei care doresc să dăruiască celor dragi un cadou special, de neuitat.

Atelierul este destinat copiilor peste 8 ani, dar pot participa si adulti.

Coordonator – Magda Tulimianu, instructor pentru activitati cu copiii.

Înscrierile la atelier, se fac completând formularul aflat la următorul link:
https://forms.gle/HyKvNeXAM7Cai4sp7

Pentru informații/ detalii suplimentare sunați la telefon: 0723 321 150.
Vă așteptăm cu drag!

Grup maxim: 10 persoane
Tarif atelier: 80 lei/ îngeraș. Dacă veniți două persoane costul va fi de 70 lei/îngeraș. Dacă plătiți atelierul până în16 noiembrie, beneficiați de o reducere de 10%.
Locația: IGLOO CLUB, str. Făinari 45A, sector 2, București


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Noiembrie 2022

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL