International Tattoo Expo Cluj-Napoca 2018

În perioada 08 – 10 Iunie 2018 te așteptăm la cea de a 4-a ediție International Tattoo Expo la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

Anul acesta ne propunem să îți oferim o experiență completă alături de invitații și partenerii noștri. Așadar, fie că vorbim de arta desenului, a picturii, a sunetului live sau de concursurile menite să promoveze frumusețea și munca din spatele unui tatuaj reușit, la International Tattoo Expo 2018 le vei regăsi pe toate. Peste 70 de artiști de talie națională și internațională își vor demonstra creativitatea și ingeniozitatea și vor realiza peste 250 de tatuaje.

Cele mai reușite creații vor fi premiate în cadrul concursurilor “Best of Day” și “Best of Show”. Frumusețea va fi, de asemenea, premiată și în cadrul unui concurs inedit: “Miss Ink”.

Atmosfera va fi conturată și cu ajutorul unor invitați speciali care vor oferi concerte live de excepție și ni se vor alătura în demersul nostru pentru a demonstra ce înseamnă de fapt munca din spatele unui tatuaj reușit.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă invităm să accesați website-ul oficial: http://tattooexpo-cluj.ro/ . De asemenea, vă încurajăm să vă faceți din timp rezervare la artistul preferat.

Rămâi ancorat! Revenim cu detalii în curând!

PRET BILETE:
(disponibile la intrare)
12:00-17:00 / 20RON
17.00-23.30 / 30RON
ABONAMENT 3 ZILE / 50RON
Copii sub 10 ani beneficiaza de intrare libera.

Detalii Eveniment

Perioada:
08-10 Iunie 2018

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL