Un nou concept, invățarea online – schimbarea la față a educației

Noile generații de copii digitali au spus „pas“ vechilor tipare de învățare și au adoptat cel mai nou trend în materie de educație: învățarea online. Intuitext a creat două astfel de platforme educaționale foarte eficiente: Examenul Tău și Școala Intuitext.

În ultimii 3 ani, educația românească a permis pătrunderea unor instrumente noi și eficiente de învățare, cum ar fi manualele digitale sau platformele educaționale, de exemplu. Astfel, învățarea online, adaptată profilului noilor generații digitale de copii, este preferată de tot mai mulți elevi, datorita multiplelor beneficii.

Invatarea online- beneficii:

Este plăcută – Jocurile online sunt o componentă prezentă în viața noilor generații de copii, iar ideea de a îmbina zona divertismentul și cea a educației a venit ca o consecință firească. Prin urmare, platformele educaționale au o formă de prezentare atractivă și propun metode de învățare interactive (jocurile educaționale), eficiente în procesul de învățare.

Ajută elevii să învețe singuri – Când accesează un anumit produs educațional online, copiii pot naviga singuri prin diferitele secțiuni ale platformei, fără a avea nevoie de ajutorul părinților sau al profesorilor meditatori. De exemplu, la Examenul Tău-un produs Intuitext (pentru clasele a VII-a și a VIII-a) elevii găsesc filme de predare, probleme rezolvate, teste de fixare a noțiunilor, teste fulger și un simulator de examen pentru Evaluarea Națională cu feedback imediat.

invățarea online-schimbarea la fata a educatiei

Poate dezvolta concentrarea și răbdarea copiilor – Tocmai pentru faptul că învățarea se face într-un mod atractiv (prin jocuri de logică sau filmulețe plăcute), copiii sunt mult mai deschiși față de ideea de învățare. Cei mici vor avea o atitudine pozitivă față de educație dat fiind că în timpul învățării online au parte de experiențe inedite.

Materia poate fi reluată de câte ori este nevoie – Fie că accesează o platformă pentru elevii din clasele I-II (Școala Intuitext), fie una pentru elevii de gimnaziu (Examenul Tău-un produs Intuitext), informațiile pot fi accesate ori de câte ori este nevoie, fără ajutorul părinților sau al unui profesor meditator, fiind extrem de utile în pregătirea zilnică pentru școală, pentru testări, teze sau chiar Evaluarea Națională.

Despre INTUITEXT

Școala Intuitext și Examenul Tău sunt două produse Intuitext (compania de software educațional din cadrul SOFTWIN). Pe lângă aceste două platforme de învățare, Intuitext are în portofoliu și comunități educaționale dedicate copiilor de vârste diferite: www.suntparinte.ro, www.admitereliceu.ro, www.olimpiade.ro, www.viitoriolimpici.ro, www.didactic.ro

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU