K-Lovers Festival 2019 – 4th edition

01-02 Noiembrie 2019
București

Ambasada Republicii Coreea la București anunță începerea evenimentelor dedicate Zilelor Culturii Coreene, care se vor desfășura în perioada 1 – 28 noiembrie, 2019, printre care putem enumera spectacole live, degustări ale bucatelor tradiționale coreene, expoziții, precum și ateliere și seri de filme coreene în București și Timișoara.

Împreună cu Universitatea Româno-Americană din București și Centrul de Studiu Româno-Coreene, seria de evenimente începe cu cea de-a patra ediție a Festivalului K-Lovers, în perioada 1 – 2 noiembrie 2019, la București. Gala de Deschidere, din data de 1 noiembrie, ora 18:30, organizată îm Aula Magna a Universității, va include mai multe ceremonii de premiere pentru diverse concursuri culturale organizate de-a lungul anului de către Ambasadă și promite o seară de neuitat pe ritmuri muzicale tradițional-coreene și moderne deopotrivă – alături de ansamblul „Beautiful Mind”. Seara nu se poate încheia decăt cu o invitație la un bufet cu bucate tradiționale coreene alese și o vizită la expoziția de mozaic din tulpine de orz „Mackan Art”, ambele aflate la parter, în holul C al Universității Româno-Americane.

Pentru a doua zi, începând cu ora 11:00, organizatorii pregătesc ateliere pentru cei interesați de caligrafia tradițională coreeană, Samulnori (percuție coreeană), dans cu evantai coreean (부채춤 / Buchaechum) și, bineînțeles, dans K-POP. Două ateliere speciale de o oră fiecare vor fi organizate, cu tematica „Mackan Art”(tulpine de orz), unde un număr limitat de persoane pot participa la realizarea propriei piese de artă Mackan. Deschis tuturor, fără a fi necesară completarea formularului, va fi un „Hanbok Photo Booth”, unde puteți purta un costum tradițional coreean și puteți primi o fotografie pe loc, gratuit! Pentru toți participanții la ateliere, avem pregatit si un mic prânz cu mâncăruri coreene gustoase și băuturi răcoritoare.

Accesul este gratuit în cadrul Galei de Deschidere, precum și tuturor atelierelor, pe baza completării formularelor online disponibile mai jos.

Detalii: https://www.facebook.com/events/527848524702548/

Notă: Pentru Hanbok Photo Booth, vă rugăm să rețineți că acesta va funcționa doar în intervalul orar 11:00 – 13:00. Mai mult, vă sfătuim să veniți din timp și să vă așteptați rândul la coadă. Fiecare persoană poate încerca DOAR un singur Hanbok la alegerea lor. Hanbok disponibil: femei, bărbați, copii (băieți cu vârste între 8-10 ani și fete între 8-12 ani).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Unde? Universitatea Româno-Americană, Bld Expoziției nr.1B, sector 1, Bucuresti

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 Noiembrie 2019

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL